Glavni » general » HTC Dream AKA T-mobile G1 bio je moj prvi Android smartphone

HTC Dream AKA T-mobile G1 bio je moj prvi Android smartphone

general : HTC Dream AKA T-mobile G1 bio je moj prvi Android smartphone

S Android jasno je vodeća i najnaprednija platforma za pametne telefone na svijetu, tamo su svi hype ovih dana. Nevjerojatno je koliko se Android OS pojavio u tako kratkom vremenskom razdoblju otkada je prvi uređaj pogodio tržište u listopadu 2008. Mislila sam da bi bilo zanimljivo da korisnici i navijači Androida zvuče ovdje i dijele s nama što im je prvi Android smartphone je bio i, ako je moguće, kada je stekao.

Mo prvi Android smartphone: HTC Dream AKA T-mobile G1

Kako bi pokrenuo postupak, moj prvi Android smartphone bio je izvorni predak, preteča Android utrke, HTC Dream AKA T-mobile G1. Kupio sam drugu osobu u svibnju 2009. Oh, zapravo sam se odvezao do Ibadana kako bih i kupio. Htio sam isprobati Android tako loše. Bio je nespretan i gotovo ružan. U njemu nije bilo ugrađenog preglednika / urednika Dokumenata, što je za mene bilo problem, jer je moj smartphone bio moj glavni poslovni alat. Jedan od mojih grčeva oko G1 bio je: "Životni vijek baterije je frustrirajući! G1 jednostavno gori gorivo poput utrke. "Da; to je učinio. Buhahaha!

Ali voljela sam to dijete. Na mojem popisu želja bio je to: "Dodirnite, prijeđite prstom i dodirnite i reagirajte rijetko na uređajima sa zaslonom osjetljivim na dodir". Rekao sam u G1 recenziji da je moje čvrsto uvjerenje da Android ide na dajući Symbian trčanje za svoj novac u smislu tržišnog udjela. Pa, to je već povijest.

Također pročitajte: zašto vam ponestane interne pohrane za aplikacije na mobilnom uređaju Android

Ok, momci, tvoj red. Recite nam što je bio vaš prvi Android smartphone, kada ste ga kupili i što ste mislili o tome.

Preporučeno
Ostavite Komentar