Glavni » general » HP predstavio najslabije i najlakše prijenosnike prijenosnih računala u svijetu

HP predstavio najslabije i najlakše prijenosnike prijenosnih računala u svijetu

general : HP predstavio najslabije i najlakše prijenosnike prijenosnih računala u svijetu

Prije nekoliko dana HP je otkrio da je najtanji i najlakši prijenosni prijenosnik. Obitelj svjetova najtanji i najlakši prijenosnici će uključivati ​​EliteBook 700 i 800, EliteBook Folio 1020 i EliteBook Folio 1020 Special Edition. HP čini se da je usmjeren na mobilno poduzeće s tim najnovijim linijama prijenosnih računala jer im je rečeno da nude izvanredne performanse u poslovanju i sigurnosti.

Evo priopćenja za javnost iz HP-a u nastavku:
HP (NYSE: HPQ) predstavio je HP EliteBook Folio 1020 obitelj, najtanije i najlakše prijenosnike prijenosnih računala. HP EliteBook 1020 i HP EliteBook 1020 Special Edition (SE) su ultra tanki na 15.7 mm, a SE iskorištava HP-ovu ekskluzivnu mješavinu legure magnezij-litija i višekratnu karbonsku vlaknu za postizanje težine od samo 1 kg (2, 2 kg).

Oboje dijele snažan, najsuvremeniji dizajn koji nudi elitnu izvedbu poslovne klase. "HP EliteBook1020 predstavlja inovativnu promjenu igara u oba materijala i strojarstva kako bi stvorio najslabije i najlakše poslovne bilježnice u svijetu u obliku čimbenika koji omogućava našim korisnicima da budu produktivniji na više mjesta", izjavio je Alex Cho, potpredsjednik i generalni direktor, HP komercijalna računala. "Kupci ne zahtijevaju samo elegantan, tanak i lagan prijenosnik, nego i uređaj koji pruža naprednu sigurnost i može izdržati stroge zahtjeve koji dolaze s vrlo mobilnim životnim stilom - a HP EliteBook 1020 pruža cjelovita rješenja."

Usredotočite se na sigurnost i pouzdanost
HP EliteBook 1020 i ultra lagani HP EliteBook 1020 SE dizajnirani su uz pokretljivost poduzeća, s punim radnim danom do 9 sati trajanja baterije. Kao i ostatak obitelji EliteBook, one su dizajnirane za prolaženje ispitivanja - kapi, šokovi i izloženost ekstremnim temperaturama i vlažnosti, kao i testiranje na visokoj tlaku. Ove prijenosnice omogućuju i brzinu i gotovo tihi rad bez dizajna i čvrste memorije, uz podršku najnovije tehnologije procesora Intel® Core-M ™.

Također pročitajte: Fotografije LG Optimus L5 Dual E615

Oba uređaja dolaze s HP Client Management Solutions i opcionalnom LANDesk i Intel® vPro ™ tehnologijom (5) kako bi se lako integrirala i implementirala u IT okruženje poduzeća. Bilježnice uključuju HP-ovu ekskluzivnu sigurnost u poslovnoj klasi, uključujući certificirani TPM 1.2 / 2.0 (6), autentifikaciju prije podizanja sustava, čitač otisaka prstiju i ekskluzivni BIOS za samozastanje HP Sure Start kako bi lakše zaštitili vaš uređaj, podatke i identitet.

HP EliteBook 1020 s dodirnim zaslonom osjetljivim na dodir i HP EliteBook 1020 SE nudi briljantnu jasnoću na zaslonu visoke razlučivosti od 12, 5 inča dijagonale kvadratne HD (QHD) i prve su EliteBookove s HP Premium Keyboardom, novo dizajniranom tipkovnicom koja pruža optimiziranu, dosljedan ključni odgovor na temelju testiranja korisnika i povratnih informacija. 720p web kamera, prednji zvučnici s HD Audio s DTS Studio Sound ™ i HP Software za smanjenje buke čine web konferencije i suradnju na putu produktivnije s razlikom koju možete čuti.

I dalje možete kliknuti na donju izvornu vezu da biste vidjeli još pojedinosti.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar