Glavni » general » HP TouchPad je umrla od smrti?

HP TouchPad je umrla od smrti?

general : HP TouchPad je umrla od smrti?

Od nedavno, HP TouchPad moja supruga ima poteškoća s punjenjem. Čini se da je punjač oštećen. Ordinarilly, to ne bi trebao biti problem, nakon svega koristi microUSB priključak za punjenje.

Ali to je problem: vidite, HP postavlja TouchPad tako da ne naplaćuje, osim ako koristite vlastiti punjač. Koliko je to glupa? U ovom svijetu univerzalnih luka? U kući smo imali najmanje četiri punjača microUSB, a kada se priključi na TouchPad, ono što imamo je poruka na gornjoj slici. Duh.

Gdje će se nalaziti HP punjač za TouchPad, proizvod koji je prekinut, u ovom danu i dobi?

TouchPad je 10-inčni tablet koji pokreće WebOS, lijep mobilni operativni sustav koji je Palm napravio za zamjenu za Palm OS, ali nikad nije skinula i na kraju je kupila, a zatim je odbacio HP. Očigledno, OS je programiran da ne prepoznaje punjače koji nisu HP.

Osim toga, u jutarnjim satima žena je željela pristupiti nekim dokumentima na TouchPadu, ali sve ugrađene aplikacije (osim web preglednika) nestale su. Gone. Nigdje se ne može pronaći (pogledajte sliku u nastavku).

Povezivši se s računalom u modu tvrdog diska, vidio sam da su sve njezine datoteke i dokumenti još uvijek na uređaju, ali nema Officeov program, preglednik slika itd. Da bi ih vidjeli na TouchPadu.

Preko uređaja, opcija za preuzimanje aplikacija nestala je. Kao da je netko upao u njega i onemogućio aplikacije!

Zbogom WebOS; Pozdrav Android
Ja sam dala neke misli na ovo, a moja je odluka da ću bljesnuti TouchPad s Androidom. To je moguće i već su učinili drugi. Nadajmo se da Android OS neće odbiti druge punjače poput WebOS-a.

Također pročitajte: Zašto mobilne aplikacije mogu ubiti Google

Novi zakup života, ili smrt
Ako se to dogodi, upravo sam kupio ženu dodatnu zakup života na njenom HP TouchPadu. Ako ne, zvona zvona će se zvati ....

Preporučeno
Ostavite Komentar