Glavni » general » Koliko dobro zadržavate svoje privatne informacije od prljanja očiju?

Koliko dobro zadržavate svoje privatne informacije od prljanja očiju?

general : Koliko dobro zadržavate svoje privatne informacije od prljanja očiju?

Tijekom nedavne rasprave s prijateljem, ona je pričala kako je pustiti da njezin prijatelj upotrebljava mobilni uređaj za razgovor. Dio posljedica te incidencije bio je taj što je ovaj prijatelj završio čitajući neke privatne razgovore s drugim ljudima. Neki od tih razgovora bili su u strogoj samopouzdanju i osjećala se jako loše što je omogućilo trećoj strani da ih vidi.

Osobno, neću dopustiti da bilo tko upotrebljava moj mobilni uređaj za razgovor. Smatram da je chat kanal vrlo osoban. Osim osobne, društvene upotrebe, imam poslovne razgovore, kao i razgovore s ljudima koji se dignu u mene u svojim bolovima i nevoljama za podršku i savjet. Sve to čini moj kanal za chat ne-go područje za bilo koga.

Također sam primijetio da je prosječna osoba snoopy. Oni vide tvoj lijepi telefon i pitaju ga vidjeti. Sljedeće što znate, prolaze kroz SMS i e-poštu. Što me tuku. Nakon što sam to vidio nekoliko puta, ja sam mnogo oprezniji pri prenošenju mobitela svima.

Mobile je najosobnija i intimna računalna platforma vani. Osobnija je od stolnog računala, osobnija od prijenosnog računala ili netbooka, i beskrajno osobnija od tablet računala. Netko bi očekivao da ljudi pokažu poštivanje privatnosti prilikom rukovanja osobnom stvari poput mobitela, ali to obično nije slučaj. Zbog toga sam također oprezan tražiti bilo koga da mi dopusti da prođem kroz mobitel (pogotovo za brzi pristup), osim što je pojedinac u pitanju ukazao na to da je on u redu s njom. Uostalom, ono što je dobro za gusku je dobro za gandere.

Također pročitajte: TECNO Camon C8 da biste dobili Android 6 marshmallow u veljači 2016

Nigerijska poslovica kaže da nije ništa da je rakov savijen ili zakrivljen. Mislim da bi mobilni korisnici možda trebali naučiti reći Ne kada su u pitanju pitanja osobne privatnosti i sigurnosti. Mobiteli su prošli više od dana samo telefonskih poziva. Volumen osjetljivih informacija koje svakodnevno gurati putem naših mobitela sugerira da budemo više svjesni sigurnosti.

Kao mobilni korisnik, kako se nositi s nosnima i snoopy ljudima koji žele proći kroz vaš mobitel? Jeste li ikada dopustili da drugi razgovaraju sa svojim telefonom? Kako se bavite pitanjem privatnosti u toj okolnosti? Doprinosi i komentari molimo.

Preporučeno
Ostavite Komentar