Glavni » general » Kako gledati DSTV na Nokia N8

Kako gledati DSTV na Nokia N8

general : Kako gledati DSTV na Nokia N8

Na ovaj sudbonosni dan bio sam umorni i dosadno u uredu nakon nekoliko susreta sa svojim klijentima. Pokupio sam svoj Nokia N8 s namjerom pronalaženja igre za igru, ali sam otkrio da nisam raspoložen za igre. Zatim sam potražio sve uzbudljive aplikacije za instalaciju na N8. Upravo sam u ovom trenutku naletjela na ovu nevjerojatnu aplikaciju DsTV Mobile. To je widget razvijen od strane DsTV za Nokia N8. S ovom aplikacijom možete besplatno gledati Euronews, Supersport Blitz i SawSee.

Ovdje možete preuzeti DsTV za Nokia N8.

Aplikacija radi streamingom sadržaja putem mobilne internetske veze. Kao takav, nedostatak ove aplikacije jest taj što zahtijeva mnogo podataka za stream. Morao sam pronaći način korištenja ove aplikacije bez iscrpljivanja moje 15mb iz Etisalata koji koristim za e-poštu, jer ne plaćam za plan podataka (to je stvar za još jedan dan).

Otišao sam ponovno loviti za aplikaciju kako bi mi pomogao da uključim laptop u Wi-Fi hotspot (bilo mi je hranjeno postavljanjem peer to peer mreže svako jutro za korištenje s mojim mobilnim uređajem).

Ovdje sam naišla na još jedan izazov - većina dostupnih aplikacija podržava samo Windows 7. Moje Acer Aspire AS3810T radi na sustavu Vista. Nakon nekog vremena, nakon oko sat vremena pretraživanja, pronašao sam ono što tražim u Bzeeku.

Bzeek besplatno pretvara vaš laptop u softversku pristupnu točku s lakoćom.

Bzeek podržava Windows 7, Vista i XP.

Nekoliko naglasaka na web stranici Bzeek:

  • Bzeek ima izgrađen vatrozid koji štiti vaše računalo i mrežu.
  • Bzeek stvara posve zasebnu mrežu za druge posjetitelje, koji radi pored vaše postojeće mreže.
  • Bzeekove sigurnosne značajke osiguravaju da osobe koje se spajaju na Bzeek ne mogu pristupiti ili čak ni vidjeti vaše računalo.
  • To znači da ne mogu vidjeti vaše datoteke, znati tko ste ili imate bilo kakav pristup računalu.
Također pročitajte: 2017 Top 10 Smartphone grafikona: Pogledajte tko čini rez

S Bzeekom sam mogao dijeliti pristup internetu s modema Starcomms s mojim Nokia N8. To mi je pomoglo uštedjeti novac na podacima, a mogla bih i odvesti moblie ured i dijeliti pristup internetu s bilo kojim uređajem. Naravno, ovo je dobro funkcioniralo za gledanje sporta i vijesti putem Dstv mobilnog telefona na N8.

Da biste saznali više o tome kako instalirati i koristiti dstv mobilni uređaj, kliknite ovdje.

Molim Zabilježite:
Možda ćete morati isključiti vatrozid za korištenje Bzeeka (budući da dolazi s vlastitim vatrozidom). Imala sam probleme s povezivanjem nakon što sam ga instalirao dok sam to shvatio.


Slijedeći od Etimbuk Bassey: vaš smartphone: korištenje podataka i produktivnost poslovanja.

Preporučeno
Ostavite Komentar