Glavni » general » Kako koristiti svoj telefon s kamerom kao mikroskop [vrsta]

Kako koristiti svoj telefon s kamerom kao mikroskop [vrsta]

general : Kako koristiti svoj telefon s kamerom kao mikroskop [vrsta]

Jeste li ikad pokušali pročitati ocjene na jednom od onih telefonskih ili prijenosnih punjača? Tekst je toliko malen da se pita zašto se potruditi da ih ispisuju na prvom mjestu. Koja je svrha tiskanja snage punjača ako ga ne mogu pročitati? Naravno, ovaj problem nije ograničen samo na punjače. Mnogo je elektronskih predmeta u cijelom prostoru s detaljima ili uputama koje se ne mogu čitati. Pa, ovo je još jedan razlog zašto biste trebali imati za cilj imati sposoban telefon s kamerom, posebno onaj koji može snimati makro snimke.

Što učiniti kad ne želite napinjati oči pokušavajući čitati te stvari?

1. izbaci svoj cameraphone (ako ima makro sposobnost). Makro način rada omogućuje vam snimanje izbliza. Neke telefonske kamere mogu imati način "dokumenata". To bi također trebalo učiniti.

2. uključite način rada makro / izbliza / dokumenata

3. zadržite se i snimite pojedinosti koje želite pročitati.

4. otvorite fotografiju koju ste snimili i povećajte da biste pročitali dosadni tekst. Voila!

Naravno, budući da ovdje govorimo o pojedinostima, u pravilu, što je viša ocjena megapiksela vašeg cameraphone, to bolje. Ako ima izvrsnu optiku, savršeno. Trebala sam provjeriti napajanje i napajanje prijenosnog računala jutros, a moj Nokia Lumia 920 došao je do spašavanja. Pogledaj:

Preporučeno
Ostavite Komentar