Glavni » general » Kako otključati iPhone 4 koristeći Gevey sim.

Kako otključati iPhone 4 koristeći Gevey sim.

general : Kako otključati iPhone 4 koristeći Gevey sim.

Evo kratkog vodiča za otključavanje vašeg iPhone 4 baznih tračnica 03.10 i 04.10 koji nisu otključani u tvornici. Trenutačno ne postoji otključavanje softvera za osnovne bendove. Postoje dvije metode dostupne za otključavanje.

1. Kupite službeni otključavanje
Možete napraviti brzu google pretragu za to jer prilično veliki broj web mjesta nude online otključavanje basebands po prilično povoljnim cijenama. Međutim, ne mogu jamčiti valjanost nekih od tih web mjesta, tako da morate biti oprezni.

2. Koristite Gevey Sim
Otključavanje Gevey SIM koristi SIM interposer koji se nalazi između hardverskog baznog pojasa i same SIM kartice za obavljanje postupka otključavanja, pružajući sve iPhone 4 bazne trake 01.59.00, 02.10.04 03.10.01, 04.10.01 sve otključane.

Gevey SIM kartica je mnogo tanji SIM kartica koja se mora postaviti na vašu redovnu SIM karticu tako da se oboje uklapaju u držač SIM telefona. Internet mora ostati na mjestu cijelo vrijeme kako bi telefon ostao otključan.

To je prilično pouzdana metoda otključavanja no ipak može biti neprikladna s vremena na vrijeme posebno u područjima s lošom mrežnom pokrivenosti kao što morate ponoviti postupak otključavanja ako je signal izgubljen duže od 2 minute.

Evo korak-po-korak vodič za korištenje Gevey sim otključavanje

Korak 1 : Nazovite 112 i zatim spustite slušalicu nakon 2 sekunde

Korak 2 : Pričekajte 15 sekundi, a zatim prebacite svoj telefon u način rada u zrakoplovu

3. korak : pričekajte dok ne dobijete ovu poruku "Instalirana SIM kartica"

Korak 4 : Nakon što dobijete tu poruku, isključite način rada u zrakoplovu. Vaš će uređaj vjerojatno pokazati "Sim Failure" za par sekundi, a zatim bi trebao sam otključati.

Također pročitajte: Svjetlosni telefon 2: Zašto biste platili 400 dolara za takav uređaj?

Javite mi ako je to bilo korisno. Znam da nekoliko čitatelja traži to na mojem twitter računu. O, i usput, moj iPhone 4S trebao bi stići ovaj tjedan. Već imam previše uzbuđenja! Provjerite mobilnost za prvu nigerijsku recenziju iPhonea 4S i Siri!

Preporučeno
Ostavite Komentar