Glavni » auto općenito » Kako se Uber prebacuje na automobile s vlastitim vozilom

Kako se Uber prebacuje na automobile s vlastitim vozilom

auto općenito : Kako se Uber prebacuje na automobile s vlastitim vozilom

U posljednjih nekoliko godina, pažnja je usmjerena prema samohodnim automobilima. S takvima od Tesle koji guraju tehnologiju, drugi proizvođači automobila prebacuju se na stvaranje autonomnih ili poluautonomnih automobila. Uber je već zapanjujući posao s proizvođačima automobila za proizvodnju takvih automobila za njih. Cilj je zamijeniti milijune Uberovih ljudskih vozača sa samohodnim automobilima.

Prije kraja ovog mjeseca, Uber će početi testirati automobile za samoposluživanje u središtu Pittsburgha. Korisnici će zatražiti aute sa svojih telefona, ali će za sada biti ljudi na vozačevu sjedalu. Tu će biti i kopilot, na sjedalu suvozača. Njegov će rad biti bilježnica na prijenosnom računalu.

Za sigurnost i sigurnost, sve što se događa snimaju se kamere unutar i izvan automobila. Svaki od automobila također će biti opremljen tabletnim računalom na stražnjem sjedalu. To će obavijestiti vozača da su u autonomnom automobilu i objasniti što se događa.

Uber ima posla s Volvom za proizvodnju 100 posebno prilagođenih Volvo XC90 sportskih vozila. Ovi automobili bit će opremljeni desecima senzora, fotoaparata, lasera, GPS prijemnika i sl., Za svrhu samozaštite. Za Uber, cilj bi bio da nas otjeramo s vozačima u automobilu. Trebali bismo očekivati ​​da ćemo vidjeti još ovih godina.

Za sada, Uberovi testni automobili putuju s vozačima sigurnosti,

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar