Glavni » general » Kako uključiti anonimni način rada u Chromeu za Android

Kako uključiti anonimni način rada u Chromeu za Android

general : Kako uključiti anonimni način rada u Chromeu za Android

Postoje određena vremena kada trebate pregledavati internet, ali trebate i privatno. Na primjer, možda želite napraviti neka istraživanja o temi, ali želite zadržati i privatnu povijest pregledavanja. U takvim slučajevima možete se prebaciti na anonimni način rada.

Kretanje inkognito jednostavno je za Chrome, zadani web-preglednik na Android uređajima. Značajka je dostupna i na drugim aplikacijama preglednika, ali koraci za njegovo aktiviranje variraju od preglednika do preglednika.

Ako upotrebljavate Google Chrome na Androidu, evo kako uključiti anonimni način rada:

  • Pokrenite Chromeovu aplikaciju, a zatim dodirnite ikonu tri točkice u gornjem desnom kutu zaslona preglednika. Vidjet ćete popis opcija. Odaberite "Nova anonimna kartica". Možete otvoriti što više kartica anonimnog načina kao što želite.
  • Da biste isključili anonimni način rada, dodirnite ikonu trga u gornjem desnom kutu da biste otvorili kartice, a zatim zatvorite svaku karticu pojedinačno. Ili kliknite ikonu tri točke i odaberite "Zatvori kartice anonimno" da biste ih zatvorili. Ovo je važno.

Mnogo je puta kada biste trebali razmisliti o tome kako ćete ići u anonimnom načinu pregledavanja. Na primjer, ako ne želite ciljati oglašavanjem, koristite privatno pregledavanje. Vaše prethodne navike pretraživanja neće utjecati na trenutačno pretraživanje. Najvažnije, ono što radite na anonimnom načinu rada nije uključeno u povijest preglednika.

Preporučeno
Ostavite Komentar