Glavni » general » Kako sinkronizirati Google kalendar na vašem Huawei telefonu

Kako sinkronizirati Google kalendar na vašem Huawei telefonu

general : Kako sinkronizirati Google kalendar na vašem Huawei telefonu

Predinstalirana aplikacija Kalendara na Huaweiovim pametnim telefonima Android je vrlo lijepa. Ali ima slabu točku: nije Google kalendar. Još gore, ne podržava Google kalendar. Ne postoji jednostavan način za dodavanje Google računa u ovaj kalendar. Kada zaronite u postavke aplikacije i odaberete opciju dodavanja kalendara, ono što dobivate je složen postupak postavljanja za račune usluge Exchange. Prekomplicirano za svakodnevni korisnik.

Otkrio sam ga od tjedna pregleda Huawei GR3 (vidi Huawei GR3 specifikacije, Huawei GR3 unboxing, Huawei GR3 4G LTE testove i Huawei GR3 izvedbu usporedbu s TECNO Boom J8 i Alcatel Idol 3 (5.5)).

Ne podržavajući Google kalendar može biti prekidac za vas. To je za mene, jer to je ono što upravljam rasporedom.

Kako koristiti Google kalendar na svom Huawei telefonu

Srećom, postoji jednostavan način za dodavanje Google Kalendara na vaš Huawei telefon. Prati ove korake:

  1. Pokrenite Trgovinu Play i pretražite Google kalendar
  2. Instalirajte je, pokrenite i odaberite ili prijavite se na Google račun koji upotrebljavate

To je to. Ako pokrenete zadani kalendar na Huawei telefonu, svi će se vaši zapisi Google kalendara pojaviti tamo. Kada stvorite unos, svakako odaberite opciju za dodavanje na svoj račun Google kalendara, inače će se dodati u telefon. Nažalost, čini se da ne postoji način za popravljanje spremanja na Google račun kao zadanu opciju.

Zašto se više zanima s zadanim kalendarom kada ste instalirali Google kalendar? Pa, kao što sam rekao, Huaweijev vlastiti kalendar nalazim više vizualno uvjerljivim i ugodnijim od Googleovih. Naravno, ovisno o vašim osobnim preferencama, nakon instalacije Googlea možete ignorirati unaprijed instalirani kalendar. Ipak ga ne možete deinstalirati, jer je aplikacija sustava.

Također pročitajte: Opera Mobile se vratio na Maemo - s verzijom 10

Ključna stvar je, međutim, da možete sinkronizirati unose vašeg Google kalendara na Huawei GR3 (i vrlo vjerojatno svaki Huawei smartphone.

Preporučeno
Ostavite Komentar