Glavni » general » Kako streamati sadržaj s telefona na PS4

Kako streamati sadržaj s telefona na PS4

general : Kako streamati sadržaj s telefona na PS4

Većina od nas koristi naše pametne telefone za konzumiranje medijskih stavki poput glazbe, slika i videozapisa. Ovo je jedan od razloga zašto su naši smartphone ekrani postali toliko veliki. Međutim, ti se smartphone zasloni i dalje ne podudaraju s velikim zaslonom kada je riječ o kvalitetnom videozapisu. Ako posjedujete Chromecast, možete jednostavno prenositi sadržaj s Android smartphonea na televizor. Međutim, to možete učiniti isto s PlayStationom 4. Evo kako streamati medije s PS4-om s Android smartphonea:

  • Prije svega, preuzmite i instalirajte Pixel Media Server na Android smartphone. Aplikaciju možete pronaći u Trgovini Google Play.
  • Otvorite program i dodirnite DMS ime da biste dali naziv svojem uređaju.
  • Dodirnite Dijeljenje mape da biste odabrali mapu koju želite dijeliti.
  • Dodirnite gumb Reproduciraj pri dnu da biste pokrenuli Pixel Media Server
  • Uključite svoj PS4 i osigurajte da je na istoj Wi-Fi mreži kao i vaš Android smartphone
  • Otvorite media player na vašem PS4
  • Odaberite pogon Pixel Media Server
  • Otiđite u mape da biste locirali i prenijeli fotografije, videozapise i glazbene datoteke s telefona.

Pixel Media Server nudi osnovne funkcionalnosti. Međutim, omogućuje vam pregledavanje cijele strukture mapa vašeg pametnog telefona i pronalaženje svih vaših medija. Ako želite aplikaciju s malo više profinjenosti, možete isprobati Bubble UPnP i iMedia Share. Bubble UPnP je prilično snažan, ali morate kupiti punu licencu za upotrebu ako morate strujati više od 30 minuta. Licenca košta 4, 50 USD uz kupnju putem aplikacije. iMedia Share je jednostavan i kondenzira sve svoje streamable medije u mape Fotografije, Video i Glazba kada se pregledavaju na vašem PS4. Međutim, privlači slike sustava i audio zvukove, što vjerojatno ne trebate vidjeti. Stoga, Pixel media Server je vaš najbolji kladiti se za streaming na svoj PS4.

Također pročitajte: Xiaomi Mi Note Pro specifikacije
Preporučeno
Ostavite Komentar