Glavni » general » Kako začiniti putovanje s obitelji i prijateljima

Kako začiniti putovanje s obitelji i prijateljima

general : Kako začiniti putovanje s obitelji i prijateljima

Nigerijci vole putovati kući za praznike. Obitelj i prijatelji najviše se cijene. Bilo da vozite u Lagos, Ibadan, Kaduna, Jos, Port Harcourt, Kano ili Benin City, svađa u automobilu nije ono što biste trebali čuti kada ste na putu - to samo pogađa vaše putovanje i pogađa odnose, Bilo da se zaglavi u prometu ili vozi satima, uskrsni putovi mogu potencijalno pretvoriti zabavu u skupinu.

Kako bi se ublažio stres ovog Uskrsa, Ford Motor Company nudi neke dobre putovne savjete za zabavnu i sigurnu vožnju. Neke jednostavne auto uslužnosti mogu učiniti putovanje ugodnijim i za vozača i putnike. Od ljubaznog putničkog etiketa pažljivo razmotriti korištenje novih tehnologija vozila, ti jednostavni savjeti će obiteljima ili prijateljima sretno krenuti na cestu ove sezone.

Dajte putnicima veliku turneju . Vaši putnici možda nisu svi koji su upoznati s vašom vožnjom. Stavi ih na jednostavnost. Baš kao što biste pokazali gostu kod kuće gdje je kupaonica, neka putnici znaju za kontrole koje imaju za sustave za zabavu, stolice i prozore. Odredite izvore napajanja za telefone i elektroniku, poput pametnih punjača USB priključaka na stražnjoj strani vozila. Pobrinite se da svi vaši putnici imaju ono što im trebaju prije početka vašeg putovanja.

Zadovoljstvo pobjeđuje dosadu. Kada se zaglavi u teškom odmoru, malo priprema može proći dug put. Prije skakanja iza kotača, uredite nadolazeće putovanje na putu uz pjesme, podcaste i audioknjige, čak možete učitati neke online tečajeve. Izradite popis za reprodukciju. S automobilskim zabavnim i komunikacijskim sustavima poput Ford SYNC ® lakše je nego ikad donijeti svijet sadržaja za vožnju.

Također pročitajte: Napravite bolji početni zaslon s testom #myAndroid Taste

Ako je vozač domaćin, putnik je gost. Nemojte zaboraviti zahvaliti vozaču da nosi stres vožnje pod visokim pritiskom, olakšava opterećenje uzimajući u obzir neke svoje odgovornosti. Ponudite pomoć kako biste platili gorivo, uzmite grickalice i piće i pakirajte automobil. Također razmotrite donosite neke poslastice ili dar.

Komunicirajte itinerer . Putujući s obitelji ili prijateljima, možete isprazniti stres neprestanih "jesmo li još tamo?" Razgovori izgradnjom itinerera i komuniciranja vaših planova. Razgovarajte o zaustavljanju za hranu i za odmor, tako da svatko zna što očekivati. Djeca mogu pratiti, pratiti napredak i predvidjeti svoje omiljene spotove - čak i sami shvatiti vrijeme dolaska.

Nemojte igrati pasivni putnik . Ako imate dovoljno sreće da sjedite na suvozačevom sjedalu na dugom putovanju, pomažite svom vozaču kroz korisnu komunikaciju. Obavezno budite oprezni i pazite na znakove na cesti (pokušajte se suzdržati od prevelikog tweetinga ili osvježavate svoj unos Instagram svakih pet sekundi.). Prije svega, izbjegavajte sve komentare o tome kako vaš vozač vozi - nitko ne voli vozača natrag, pogotovo kada se stanje na cesti pretvara u stres!

Kontrola distractions. Svi želimo čuti naš omiljeni karaoke broj na dugom putovanju, ali ometeni vozač je sigurnosna opasnost. Kao pristojan putnik, odustanite se svom vozaču i ponudite za igranje DJ-a ili navigaciju na kontrolnom zaslonu kako biste olakšali posao. Ako djeca na leđima imaju vlastitu postavku za zabavu, pobrinite se da zadrže "kotače na autobusi" na razini buke koja ne ometa vozača.

Također pročitajte: Glas Johna Legenda dolazi u Google pomoćnik

Kredit : članak koji je poslao Ford Motor Company.

Preporučeno
Ostavite Komentar