Glavni » general » Kako postaviti prilagođeni uzorak zakrpa na vašem Android uređaju

Kako postaviti prilagođeni uzorak zakrpa na vašem Android uređaju

general : Kako postaviti prilagođeni uzorak zakrpa na vašem Android uređaju

Ovo je moj prvi Android tip tjedna. To je jednostavan i ravno naprijed savjet koji neki već koriste, dok mnogi još uvijek nisu svjesni. Ovo je vrhunska sigurnosna značajka "ne-pincode". To je više cijenjena od strane onih koji žele zaključati svoje uređaje bez korištenja PIN kodova i zadane guranje prstom.

Kada sam najprije kupio tablet, tražio sam jednostavan način ograničavanja pristupa uređaju. Za mene, zaključavanje zaključavanje znači da je svatko samo "ukliznuti daleko" od punog pristupa mojem sadržaju.

Možete odlučiti za zaključavanje uređaja pomoću tradicionalne značajke kôda za zaključavanje, kodovi probijanja (pogotovo ako je veći od 4 znamenke) na mom zaslonu rade za mene.

Na Android Marketu postoje brojne sigurnosne aplikacije koje imaju vlastiti prilagođeni kreator uzoraka blokova, no radije funkcioniraju s ugrađenom značajkom. Možda ću neke od njih uskoro testirati u svrhu pregleda.

Dakle, prilagođeni uzorak za zaključavanje Androida omogućuje izradu vlastitog obrasca za zaključavanje umjesto zadanog obrasca za brisanje. Mogućnost Custom Lock Pattern funkcionira jednostavnim povezivanjem točaka (klizanjem) kako bi se stvorio uzorak zaključavanja.

Da biste aktivirali,

  • Idite do "Postavke" i odaberite "Sigurnost"
  • Zatim odaberite Otključaj uzorak da biste postavili prilagođeni uzorak zaključavanja.
  • Pročitajte upute na zaslonu i kliknite / taknite Next
  • Pogledajte primjer uzorka i kliknite / taknite Next
  • Nacrtajte svoj osobni uzorak za otključavanje. Zatim kliknite / dodirnite Nastavi
  • Ponovno nacrtajte obrazac za potvrdu. Zatim kliknite / dotaknite Potvrdi

Imajte na umu da se gore navedene upute možda neće prikazivati ​​točno kao što je prikazano gore na vašem uređaju; ali postupak je isti za većinu pametnih telefona i tableta za Android.

Također pročitajte: Upravljanje Nokia N8-om u stvarnom životu koji izvodi PR 1.1

Mnogo više Android savjeta dolazi na putu na Mobility . Obavezno ostanite povezani!

Preporučeno
Ostavite Komentar