Glavni » general » Kako poslati SMS na alternativne brojeve u sustavu Windows Phone

Kako poslati SMS na alternativne brojeve u sustavu Windows Phone

general : Kako poslati SMS na alternativne brojeve u sustavu Windows Phone

U mom ranijem članku, Prebacivanje s Symbian na Windows Phone je teško !, Spomenula sam da nisam mogao poslati SMS na bilo koji broj koji nije spremljen kao "Mobile" u sustavu Windows Phone. Večeras sam pronašao dva načina za to.

Ako otvorite izbornik za sastavljanje SMS-a na telefonu sa sustavom Windows i jednostavno upišete naziv svog namjeravanog primatelja, OS će prikazati samo one brojeve koji su spremljeni kao "mobilni telefon" (i samo je jedan takav utor dostupan za svaki neotkazani kontakt). Nećete moći poslati SMS na sve ostale brojeve spremljene kao "Radni telefon" ili "Kućni telefon". Ali, nije nemoguće. Potrebno je samo nekoliko dodatnih koraka.

U gornjem desnom kutu izbornika za sastavljanje je mali znak plus u krugu Dodirnite tu ikonu da biste prikazali popis kontakata i idite odaberite kontakt i koji broj koji želite poslati odande. Dugo putovanje, ali barem ...

Također, ako želite poslati SMS s PeopleHub-a, kada se nalazite u načinu rada SMS komuniciranja (koja ima malo različite ikone iz oblika sastavljanja ako ste došli preko izbornika Poruke), na donjem redu zaslona nalazi se ikona. To su "dvije strelice koje upućuju u suprotnim smjerovima okružene krugom". Dodirnite ga da biste prikazali sve brojeve navedene pod kontaktom i napravili izbor od tamo. Vjerujem da je to ono što je Jmaine spomenuo kao odgovor na moj raniji članak.

Pokretanje opcije "Više telefonskih brojeva" izbacuje alternativne brojeve koje želite poslati SMS-u. Odaberite vaš izbor i dobro ste ići.

Također pročitajte: Bad Pie: Nemojte brzo ažurirati Google Pixel XL na Android 9

Trenutačno ne postoji jednostavan način dobivanja snimaka zaslona na WP7, a ne želim se neredati s hakiranjem na svom uređaju pa se ispričavam zbog nedostatka ilustracija.

Preporučeno
Ostavite Komentar