Glavni » general » Kako je usmjerivač stavio Smile natrag na moje lice

Kako je usmjerivač stavio Smile natrag na moje lice

general : Kako je usmjerivač stavio Smile natrag na moje lice

Prije nekoliko dana objavio sam svoju ljubavnu vezu s Smile 4G LTE završavanjima. Kao što sam rekao u tom članku, problem je bio da sam bio na rubu Smileove mrežne pokrivenosti. U svakom slučaju, dečki iz Smilea su se vratili k meni da istražim. Iz njihovih karata, zaista, pokazalo se da imam pravo. Moja je lokacija bila na rubu područja pokrivenosti. Zapravo, bili su iznenađeni što mogu dobiti bilo kakav prijem uopće.

Također sam bio prikazan Smileov mrežni plan: postoji nekoliko baznih postaja koje su gotovo završile u cijeloj regiji, a koje bi mi dale punu šipku kada su aktivne. Dobra je vijest da će se ta faza mrežnog pokretanja zakazati za život krajem rujna. Što se tiče onoga što sam vidio i objašnjenje koje je dobio, stanovnici Ogbe, Oke-Ira, Alagbole i Akute mogu očekivati ​​punu osmijehu u rujnu / listopadu 2014. Ali to je malo više od mjesec dana. Do tada se činilo da moram izdržati malo da bih dobio bolji prijem.

Ali to je opet bilo bolje: Smile momci također su objasnili da će mi po defaultu usmjerivač pružiti bolji prijem od MiFi-ja u pokrivenom području poput moje. Kao smirivanje, ja sam posuđen ruterom sve dok nove bazne postaje ne budu aktivne u rujnu, nakon čega ću je vratiti i vratiti se ponovnom korištenju MiFi-ja.

Ako želite doći do Smile 4G - i ja sam tvrdio da su još uvijek najbolji bežični širokopojasni doživljaji bilo gdje u zemlji unatoč nedavnom iskustvu na mojoj lokaciji - a vi ste na margini, potrošite dodatni N7, 000 da biste dobili usmjerivač. Zapravo, ako ste na margini bilo kojeg ISP-a, usmjerivač je bolji izbor za bolji prijem u odnosu na MiFi.

Također pročitajte: MTN Nigerija vraća na prekinute podatke planove

Osmijeh je stavljen na moje lice. Da; mnogo puta, stavljajući osmijeh na lice druge osobe je sve što je potrebno za spašavanje uznemirujućeg odnosa. Zahvaljujem svima koji su povezani s Smileom i timom za intervencije koji su se odvojili vremena da me kontaktirate i riješite rješenje. Ti si zakon!

Pomozite!

Rečeno mi je da me intervencijski tim koji me kontaktirao postoji za takve situacije. Ako se ikada suočite s problemom koji Smileovi redovni kanali podrške nisu mogli riješiti, obavite nas ovdje u MOBILITY i rado ćemo proslijediti vaše pritužbe. Uvjeren sam da ćete biti nazočni.

Preporučeno
Ostavite Komentar