Glavni » general » Kako primiti telefonske pozive na Nokia N8 bez SIM kartice

Kako primiti telefonske pozive na Nokia N8 bez SIM kartice

general : Kako primiti telefonske pozive na Nokia N8 bez SIM kartice


Znam da je taj naslov apsurdno, a ne; Ne govorim o pozivima putem Wifi mreže. Ovo mi se sad dogodilo. To je budućnost mobilne tehnologije. I to se dogodilo na mojoj staroj Nokia N8.

Rano ujutro, dosadilo mi se i ponovo sam pokušao ponovno izvesti N8 kao moj primarni telefon, tako da sam stavio SIM karticu natrag u nju. Doživjela sam zamrzavanje tu i tamo, frustrirana i odlučila se vratiti sa životom pa sam izvadio SIM.

Oko dvije minute nakon što je izvadio SIM, moj N8 zazvonio je s dolaznim pozivom tvrtke Mobility Business Development Partner, Jesse! Sjedio sam tamo nekoliko trenutaka gledajući telefon koji zvoni i SIM pokraj njega (još ga nisam stavio u drugi mobitel). Wifi je bio isključen. Bluetooth je bio isključen. I nije bilo SIM kartice u prokleti telefon!

Mislim, tekinologi !

Odabrao sam telefon i razmijenio nekoliko riječi s Jesseom prije rezanja poziva i telefon je prikazao "Connection Error".

Spustio sam te N8, podigao SIM i stavio je u moj N9, a za oko 30 sekundi Jesse je pozvao natrag da dovrši raspravu. Znam da to neće vjerovati, jer mu nisam rekao što se upravo dogodilo. Samo sam htio okončati poziv ASAP i blog o tome.

Reci mi nešto što ne znam! Da; Znam, nisam vam rekao kako primati pozive na Nokia N8 bez SIM kartice. Ali barem sam to doživjela. Guinnessova knjiga svjetskih rekorda, gdje si?

Također pročitajte: Kako prikazati vašu sliku kao avatar na vašem blogu

Kunem se da nisam napravio ovu priču gore.

Preporučeno
Ostavite Komentar