Glavni » general » Kako ažuriranje OS 10.3.1779 zabrljati moj BlackBerry Passport

Kako ažuriranje OS 10.3.1779 zabrljati moj BlackBerry Passport

general : Kako ažuriranje OS 10.3.1779 zabrljati moj BlackBerry Passport

Pozdravio sam nedavne ažuriranje BlackBerry 10.3.1.1779 s nekim očekivanjima, djelomično jer sam bio veselim za popravak zasljepljivanja zaslona koji je započeo na mojoj Passport s ranijom verzijom 10.3.1 ažuriranja. Iako, čini se, treperenje doista nije bilo fiksno, postoje i drugi problemi koji su pokrenuli ažuriranje. Evo dva trojica koje sam promatrao na svom uređaju:

  1. funkcija hotspotova na mojoj putovnici sada je komata. Bez obzira koliko sam pokušao, ne dolazi do ponovnog pokretanja uređaja. Sljedeći put moram ga ponovno koristiti, moram ponovo pokrenuti telefon. Svakodnevno upotrebljavam svoju žarišnu točku, tako da je to veliki udarac upravo sada.
  2. Moja se baterija sada brže ispušta. Na primjer, sinoć sam s baterijom otišla u krevet s 70% baterijom i jutros sam se probudila kako bih pronašla bateriju gotovo prazna, a ikona baterije treperi crveno. Putovnica je imala nevjerojatno trajanje baterije prije. Nije bilo ničega što bi moglo imati ikakav gubitak snage ovako u stanju mirovanja.
  3. Treće izdanje, koje je zapravo povezano s odvodom akumulatora, jest da se moja Passport značajno zagrijava čak i kada je u stanju mirovanja. Uzdah.

U međuvremenu, mnogi drugi korisnici BlackBerry 10 žale se na tona različitih problema s ovim ažuriranjem 10.3.1.1779. Previše pitanja. Komentari na ovaj post su prepuni prigovora. Ako još trebate ažurirati svoj BB10 ovoj verziji, savjetujem vam da odsjednete za sada. Pričekajte dok je dostupna nova verzija.

Preporučeno
Ostavite Komentar