Glavni » general » Kako ne dopustiti da vaš mobilni telefon vlada vašim životom

Kako ne dopustiti da vaš mobilni telefon vlada vašim životom

general : Kako ne dopustiti da vaš mobilni telefon vlada vašim životom

Godinama sam bio evanđelist pokretljivosti, nastojanjem i vježbanjem prednosti ostanka povezanih bilo kada, bilo gdje.

Međutim, redovito se podsjećam na nedostatke mobilnosti.

Najveći problemi s mobilnim uređajima imaju tendenciju da se lebde oko neosobnih kontakata koji žele vaše vrijeme, u bilo koje vrijeme, čak i kada je za vas nezgodno. Na primjer, imala sam ljude koji su me nazvali u 23 sata, zbog nečega što bi se lako moglo riješiti tijekom dana. Ako ste javna osoba ili popularna osoba, to se može lako razviti u spin.

Biti mobilni može vas lišiti svog dragocjenog privatnog vremena, opljačkati vas s intimnošću s obitelji i prijateljima i opljačkati vam svoj potrebni odmor. Drugim riječima, vaš mobilni uređaj može vas oduzeti životu (ako ga imate, to jest).

Evo nekoliko savjeta kako se zadržati od porobljavanja na mobilni uređaj:

  1. U pravilu nemojte davati svoj osobni, privatni broj mobitela klijentima i klijentima. Vjerojatno ćete se požaliti što ćete ih davati u nekom trenutku . Dajte im umjesto uredskog broja i inzistirajte na tome da je vaša mobilna linija za privatnu upotrebu. Alternativno, imate drugu liniju koju dajete onima koji nisu u vašem privatnom životu i daju to umjesto toga.
  2. Upotrijebi ID pozivatelja. Ako poziv s brojem koji nije na vašem osobnom popisu kontakata u ranim i / ili kasnim satima u danu, odbijajte poziv.
  3. Ako imate službenu mobilnu liniju, isključite ga (ili ga stavite na Silent) tijekom blagdana, tijekom ranih i kasnih sati i vikendom
  4. Tamo gdje je to potrebno i inzistirati na e-mailu. Velika je stvar oko e-pošte da je manje intruzivna. Možete upravljati svojim mailovima u skladu s njihovim prioritetnim razinama. U svijetu gdje svatko želi vašu pažnju i želi ga sada, ovo je sjajni komunikacijski kanal. E-pošta vam omogućuje da se bavite onim što je stvarno važno sada i manje važnim stvarima kako dopušta vaš raspored.
  5. Čak i ako imate e-poštu na svom telefonu, sjetite se kada se ta nova upozorenja za e-poštu zvuče da ne morate skočiti na nju - osim što naravno vaš posao ima veze s nacionalnom sigurnošću!
Također pročitajte: Kako se pridružiti Windows Insider programu

Netko je s pravom rekao da je stvarno sjajna stvar oko telefona da ako ih ostavite sami, na kraju prestaju zvoniti. Ja se složi.

Saznajte kako napustiti telefon.

Preporučeno
Ostavite Komentar