Glavni » general » Koliko uređaja dnevno naplaćuje?

Koliko uređaja dnevno naplaćuje?

general : Koliko uređaja dnevno naplaćuje?

Jedan od hoodoo-ja kao ljubitelj tehnologije / gadget ljubitelj je činjenica da ste pronašli posjedovanje prilično brojnih tehničkih igračaka. Tehnologija se ubrzano razvija. Novi gizmos objavljuju se na gotovo tjednoj osnovi, a trend se prebacuje s redovitih mobitela na druge igračke različitih oblika i veličina.

Popis gadgeta koje možete imati (potrebna je česta punjenja) je beskonačna: fitnes trackeri, pametni satovi, slušalice, telefoni, tablete, prijenosna računala, elektroenergetske banke, phableti, punjive svjetiljke (ovo je i gadget ), modema, usmjerivače itd.

Održavanje i kupnja tih gadgeta nije zaista problem za neke ljude, ali pitanje je, s obzirom na bezbrižnu napajanje koju imamo u ovoj zemlji, i činjenicu da se većina tehnoloških igračaka često naplaćuje kako bi ih pokrenuli, kako vi šanse se nositi s punjenjem svoje tech igračke?

Ovo je glavni razlog zbog kojeg sam veliki zagovornik uređaja s dobrom baterijom. Koristio sam se oko banke moći, sve dok sam nadogradio na Gionee M2 koji služi kao moj Wi-Fi usmjerivač, modem i moć banke itd.

Sada, koliko vam uređaja naplaćuje svakodnevno?

Preporučeno
Ostavite Komentar