Glavni » general » Koliko jezgri Android treba pokrenuti glatko?

Koliko jezgri Android treba pokrenuti glatko?

general : Koliko jezgri Android treba pokrenuti glatko?

Predmet Android resurs hogging je onaj koji se ne čini da će otići uskoro. Obožavatelji su se nadali za bolju optimizaciju OS-a s Ice Cream Sandwichom, ali izgleda kao da je čekanje još uvijek na dalje.

Evo jednog cvrkutanja od nekoga jutros:

Koliko jezgri se #Android treba pokrenuti glatko? Očito 4 nisu dovoljne. #OneX zaostaje, # SGS3 zaostaje, kako doći # Lumia s 1 jezgrom ne? - Cristian Trohin (@ctrohin)

Još nisam obrađivao Samsung Galaxy S III (četverojezgrenu), pa ne mogu reći u kojoj je mjeri zaostao, ali sam obrađivao Galaxy S II ICS (dual-core) i HTC One X (quad-core ) i znam za činjenicu da se i odmaknete svaki sada i onda.

Također, komentari korisnika o Samsung Galaxy Nexus obiluju problemima s performansama. Očigledno, Android ICS nije optimizirani OS za koji smo se nadali. Naš vlastiti Emmanuel Olalere posjeduje Samsung Galaxy Note (dual-core) i pokazao mi je zaostajanje na tom uređaju kao dobro.

Pitanje postavljeno u toj cvrčku je relevantno. Koliko jezgri procesora treba Android pokrenuti glatko, ako quad-core procesori nisu prikladni za uklanjanje zaostajanja? IOS radi lakše na manje jezgre. Windows Phone radi lakše na jednomjezgrenim procesorima. Čak se i Nokia Belle OS približava, a na procesorima s jednim jezgrom previše ....

Kada će Google napokon priznati da Android kao mobilni OS treba optimizirati? A kada će djelovati?

Naravno, to nije ono što zaostaci mijenjaju ništa. Androidovi drugi prednosti pojavljuju se dovoljno dobri za većinu nas korisnika da se pridržavaju. Samo kažem.

Također pročitajte: tata ili otac? Razmisli još jednom
Preporučeno
Ostavite Komentar