Glavni » general » Koliko aplikacija imate i upotrebljavate na redovnom?

Koliko aplikacija imate i upotrebljavate na redovnom?

general : Koliko aplikacija imate i upotrebljavate na redovnom?

Jedna od najboljih stvari o tome da imate smartphone jest da možete preuzeti i instalirati dovoljno dobre aplikacije koje su kompatibilne s vašim telefonom i mogu vam pomoći tijekom dana, što me dovodi do pitanja. Koliko ste aplikacija preuzeli na telefon i koliko ih koristite?

Nedavne info-grafike iz Yahoo Labs-a pomoću Aviate pokretača (koje je nedavno kupio) pokazuje da prosječni Android korisnik ima oko 95 instaliranih aplikacija i koristi oko 35 dnevno. Redovitom upotrebom najčešće korištene aplikacije vjerojatno ćete do kraja dana imati oko 100% interakcije s tim aplikacijama.

Naša upotreba aplikacije varira tijekom prolaska kroz dan. Upotreba aplikacija obično je na njenoj najvišoj večeri. Proizvodne aplikacije kao što su Opera mini, WhatsApp, Facebook uz strane telefonskih poziva uglavnom se koriste tijekom dana i povećavaju se tijekom dana.

Vjerojatno imam oko 50 aplikacija instaliranih i redovito upotrebljavam oko 10, s WhatsAppom, vjerojatno najčešće korištenom. A ti? Koje su aplikacije koje ne možete učiniti bez njega?

Preporučeno
Ostavite Komentar