Glavni » general » Koliko aplikacija zapravo upotrebljavate?

Koliko aplikacija zapravo upotrebljavate?

general : Koliko aplikacija zapravo upotrebljavate?

Upotrebljavam Android telefon i imam oko 50 aplikacija instaliranih na njega u bilo kojem trenutku. Iako se ovo možda čini malo izvan uobičajenog, čuo sam nekih digitalnih junkera vani s aplikacijama na svojim uređajima koji se prikazuju na stotine.

To me je zapamtio, koliko se aplikacija može smatrati ispravnim instalirati na vaš uređaj. A od tih aplikacija, koliko aktivno upotrebljavate?

Od 50 aplikacija koje sam instalirao na mobitel, aktivno koristim samo oko 8. Najviše upotrebljavam Twitter, nakon čega slijedi Opera Mini i neke igre s Line Runnerom uz provjeravanje pojedinosti o filmu s IMDb aplikacijom. Tu je Wikipedija koju najviše koristim za podmirivanje argumenata i MX Video Player za gledanje video zapisa.

Tu je ezPDF Reader za čitanje PDF datoteka u pokretu, a ja koristim WordPress i Blogger aplikacije za ažuriranje mojih blogova, kao i mobilnost naravno.

Android tržište ima najveći postotak besplatnih aplikacija u bilo kojoj trgovini mobilnih aplikacija, stoga postoji velika tendencija da preuzmete mnogo aplikacija koje vam možda nisu potrebne ili ih redovito upotrebljavate.

Na Android tržištu, 67% aplikacija je besplatno, u usporedbi s 31% u trgovini iOS aplikacija i 61% na tržištu Windows Phone Marketplace.

Moje pitanje za vas je to od mnoštva aplikacija na vašem telefonu, koliko aktivno upotrebljavate?

Preporučeno
Ostavite Komentar