Glavni » general » Kako napraviti najbolje od više zadataka na Androidu

Kako napraviti najbolje od više zadataka na Androidu

general : Kako napraviti najbolje od više zadataka na Androidu

Dolazeći iz jednostavnog, jednostavnog svijeta višedjelnih zadataka na Nokia operacijskom sustavu tvrtke Belle, našao sam iskustvo s više zadataka na Androidu, a to je niz drugih.

Srećom, nekoliko Mobilista bilo je ljubazno pružiti savjete za najbolje iskorištavanje iz više zadataka na Androidu. Sam sam dodao prva dva savjeta, ali napominjem da nisam implementirao savjete koje su pridonijeli drugi, tako da ne mogu jamčiti koliko dobro funkcioniraju. Idemo:

  1. Nabavite uređaj s najvećim mogućim RAM-om. Upotrebljavala sam uređaje opremljene 1 GB RAM-om i još uvijek imali pozadinske aplikacije redovito zatvaranje, pa je veća RAM, to bolje.
  2. Nabavite uređaj bez prilagođene kože. Prilagođeni skinovi, npr. Sense UI, TouchWiz i MotoBlur, svi drijemaju bitni RAM prije nego što bilo koje druge aplikacije počnu pokretati i imaju prednost nad svakom drugom aplikacijom na vašem mobilnom uređaju. Jamčim za ovo. Vanilla Android obavlja više zadataka od kožnih verzija
  3. Idite na postavke uređaja da biste onemogućili određene pozadinske procese koji vam nisu potrebni
  4. Nemojte koristiti gumb Početna kada želite napustiti aplikaciju. Ne shvaćam ovo, ali onda ga pokušaj. Tko zna…?
  5. Postavite prioritetne aplikacije i usluge na traku obavijesti. Rečeno mi je da OS inteligentno prepoznaje da su vam aplikacije prikvačene na traku obavijesti važne za vas.
  6. Provjerite je li pozadinski podaci uključeni i uvijek uključeni. To možete omogućiti u izborniku postavki.

Tu je. Ako niste bili zadovoljni načinom na koji funkcionira više zadataka na vašem Android uređaju, navedite gore navedene savjete. Ako naiđete na bilo kakav problem, samo napišite komentar u nastavku i siguran sam da će drugi korisnici Androida ovdje moći pomoći.

Također pročitajte: Blesav svijet dodirnog zaslona i automatsko ispravljanje
Preporučeno
Ostavite Komentar