Glavni » general » Kako zajamčiti vrijeme emitiranja na Airtel Nigerija

Kako zajamčiti vrijeme emitiranja na Airtel Nigerija

general : Kako zajamčiti vrijeme emitiranja na Airtel Nigerija

Nedavno sam otkrio da možete platiti razgovore / kredite na mreži Airtel. Bio sam na potrazi za drugom stvar u cijelosti kad sam vidio ovaj savjet i samo sam mislio da to mora biti podijeljeno.

Tako funkcionira, uzmite npr. Da ste u izvanrednoj situaciji i zaista trebate nazvati telefonski poziv, a nema mjesta za kupnju emitiranja na vidiku ili možda kasno u noć što radite ?.

Tu dolazi ova nova usluga. Omogućuje vam učitavanje vremena emitiranja na vašem Airtelovom telefonu, a da se zapravo ne napunite s milostom od četiri dana da vratite ono što ste posudili punjenjem iznosa.

Značajka ove usluge koju ne stvarno smatram loše jest da postoji naknada od 10 Naira koju Airtel oduzima kada posudite. Kao takav, ako posudite 200 Naira, dobit ćete 180 Naira na svom računu s 20 Naira ići u Airtel.

Ako koristite Airtel i želite zajamčiti vrijeme emitiranja, sve što trebate učiniti je upišite * 500 * iznos koji želite posuditi # . Na primjer * 500 * 200 # s 200 je iznos koji želite zajam.

ZAKLJUČAK
Mislim da je ovo vrlo dobra inicijativa Airtel-a, ali glavna gripa koju imam s njima jest da nije imala puno promocije kao i ostali paketi, ali mislim da je to jedan vrlo dobar potez za neko vrijeme. Što misliš?

Preporučeno
Ostavite Komentar