Glavni » general » Kako imaju Microsoftove usluge na svim platformama daje Windows Phone bolju šansu

Kako imaju Microsoftove usluge na svim platformama daje Windows Phone bolju šansu

general : Kako imaju Microsoftove usluge na svim platformama daje Windows Phone bolju šansu

Gotovo svatko može vidjeti prednosti nedavnog Microsoftovog guranja među platformama. Softverski diver kupuje usluge koje imaju duboke podloge svugdje drugdje i pretvaraju ih u komunalije koje omogućuju vlastite marke dostupne na konkurentnim operacijskim sustavima.

Primjerice, kupujte Accompliju. Zbog te kupnje, Microsoft sada ima Outlook dostupan za Android i iOS uređaje. Sjajan. Moj prijatelj, Gbenro kaže o novoj aplikaciji za Outlook:

Najbolja aplikacija Gmail za iPhone sada je Microsoft

- Min. Gbenro Ogundipe (@gbenro) 31. siječnja 2015


To govori svezaka - Gmailova aplikacija bolja od službene aplikacije Gmail.

Nedavno je Microsoft također stekao Sunrise, aplikaciju kalendara za mobilne uređaje (Android i iOS) i radnu površinu koja korisnicima omogućuje povezivanje s Google Kalendarom, kalendarom iCloud i Exchangeom te povezivanjem brojnih integracija treće strane, uključujući: Foursquare, GitHub, TripIt, Asana, Evernote, Google zadaci, Trello, Songkick.

Možete vidjeti gdje se sve to događa: nema sumnje u činjenicu da je Microsoftova usluga na svim platformama, posebno dominantnim platformama, prava stvar za napraviti. Microsoft će imati više ljudi koji će koristiti svoje usluge i pronaći će načine za monetizaciju. Ogroman prihod. Briljantna strategija.

Pitanje za korisnike sustava Windows Phone onda je, Što čini Windows Phone dovoljno privlačnim za motiviranje korisnika Android, iOS i BlackBerry da se prebace?

Moj kolega Latiff Cherono vjeruje da će se motivacija naći u Microsoftu i pokazuje kako cijeli Windows iskustvo dodaje vrijednost:

@moverick Motivacija će u Microsoftu pokazati cijeli Windows iskustvo dodaje vrijednost. Tu se nalazi diferencijacija. @nematombo

- Latiff Cherono (@NairobiWP) 7. veljače 2015


Iz nekog razloga nisam baš uvjeren. Ako sam bio iOS korisnik - zaljubljenik u Apple opijum - a ja već dobivam najbolje Microsoftove usluge na moj iPhone i ipad, dobro ... Ja sam već dobivši najbolje od Applea i Microsofta upravo tamo gdje sam. Ne bih se maknuo. Ne bih želio Windows Phone.

Također pročitajte: Mister Mo je idealan Windows Phone Smartphone

Međutim, ovo se igra, Microsoft će pobijediti u cjelini. Microsoft će rasti i zaraditi više novca. Upravo je to što ne vidim kako će podjela tvrtke Windows Phone povećati svoj tržišni udio, osim što se ponudi nešto neodoljivo. Predviđam da se zaljubljenici u Windows Phone pridržavaju Windows Phonea, zaljubljenici Applea koji se zalijevaju za iPhone, a ljubitelji Androida većinom se pridržavaju svojih droida.

Ali to je samo ja. A ti? Molimo Vas da napravite anketu u nastavku:

[anketa id = "5"]

Slobodno sudjeluj u raspravi u odjeljku komentara u nastavku. Hvala vam.

Preporučeno
Ostavite Komentar