Glavni » general » Kako preuzeti tabletne aplikacije za Android tablet

Kako preuzeti tabletne aplikacije za Android tablet

general : Kako preuzeti tabletne aplikacije za Android tablet

Ako posjedujete ili upotrebljavate Android Tablet i instalirate aplikacije trećih strana, morate do sada saznati da nema mnogo aplikacija ili aplikacija koje su posebno napravljene za dostupne tablete. Ono što dobivate su telefonske aplikacije koje se protežu samo za popunjavanje zaslona, ​​za razliku od aplikacije koja podržava način rada tableta koji iskorištava dodatnu površinu zaslona. Dakle, nakon frustrirajućeg i pomalo uzbudljivog putovanja za pronalaženje aplikacija za moju Galaxy Note 10.1, naišao sam na alternativne načine dobivanja voljenih aplikacija koje podržavaju način tabletnog računala za užitak i upotrebljivost aplikacije na cijelom zaslonu.

Evo ih:

Tablified Market HD

Tablified Market HD pokazao se kao jedno odredište za pronalaženje aplikacija tableta za instalaciju. Aplikacija je dizajnirana za specifično popisivanje Androidovih aplikacija koje upotrebljavaju veliki zaslon vašeg tabletnog računala. Imajte na umu da sve vaše omiljene aplikacije nemaju verzije tableta međutim, a među njima su i službeni Facebook i Twitter aplikacije koje se protežu kako bi se uklapale na zaslon.

Tablified Market HD kategorizira odjeljke aplikacija da biste brže i lakše pronašli aplikacije poput trgovine Google Play. Ovo je svakako preporučena aplikacija ako posjedujete Android tablet.

Ručno pretraživanje

Druga metoda koju koristim za dobivanje kompatibilnih tabletnih aplikacija za moj uređaj jest starinski način pretraživanja. Možete prijeći korak bliže i dodati "tablet" u upit za pretraživanje prilikom traženja određenih aplikacija u Trgovini Play.

Gornji snimak zaslona je upita za pretraživanje na aplikacijama Trgovina Google Tabletsa na usluzi Google Play. Možete vidjeti da donosi rezultate aplikacija koje imaju "tablet" u svoje ime, tako da znate da su te aplikacije posebno dizajnirane za Android Tablete.

Također pročitajte: Nokia pokreće 3000 programera Symbian za Accenture

Zaključak
To su dva načina da dobijem aplikacije koje dobro iskoriste svojstvo zaslona koje moj tablet pruža. Ako imate i tablet za Android, kako ćete dobiti prijave za to? Podijelite svoje misli i komentare u odjeljku komentara u nastavku.

Preporučeno
Ostavite Komentar