Glavni » general » Kako se prikazivati ​​snimke zaslona na bilo kojem uređaju s Androidom

Kako se prikazivati ​​snimke zaslona na bilo kojem uređaju s Androidom

general : Kako se prikazivati ​​snimke zaslona na bilo kojem uređaju s Androidom

Jedna od najkorisnijih značajki Samsung Galaxy S8 je značajka Scrolling Screenshots. To vam omogućuje da snimite više snimaka zaslona cijele stranice. Postoji mnogo aplikacija koje mogu pokušati imitirati tu značajku tako što se pridruže nekoliko snimaka zaslona zajedno u jednu datoteku, ali to je previše posla. Snimke zaslona koji se mogu pomicati na Android telefonu možete dobiti bez toliko stresa.

Ova značajka zaslona s pomicanjem prvo je bila predstavljena Samsung korisnicima na Naputci 5, a Galaxy S7 je došao s poboljšanjem značajke. Na Galaxy S8 značajka je poznata kao Scroll Hvatanje. Sada, iako se značajka ne pojavljuje na drugim Android uređajima prema zadanim postavkama, to se može učiniti. Postoji aplikacija treće strane koja može trajati duže snimke zaslona, ​​za one od nas koji nemaju Galaxy telefone. Aplikacija je poznata kao Stitch & Share.

Stitch & Share vam omogućuje snimanje zaslona kao i obično, a zatim ih automatski povezuje. Ostale aplikacije bi vas obavile sami, tako da postoji razlika. Sve što trebate učiniti je spremiti screenshot kao jednu datoteku. Čak vam omogućuje i dijeljenje s aplikacije poslije.

Jednu ćete preuzeti aplikaciju iz Trgovine Google Play i dodijeliti joj potrebne dozvole, uzmite snimke zaslona kao i obično. Zatim se pomaknite dok se na zaslonu ne pojavi samo mali dio onoga što ste snimili na prvom snimku zaslona, ​​a zatim snimite još jednu snimku zaslona. Ponovite dok ne uhvatite sve što vam je potrebno. Nakon toga prijeđite prstom prema dolje da biste otvorili ploču s obavijestima telefona i dodirnite Stitch & Share da biste otvorili aplikaciju. od tamo dodirnite zelenu strelicu da biste spremili dugi screenshot.

Čitajte i sljedeće: Evo kako napraviti videozapis s vremenskim prekidom

Sad, rezultati neće biti savršeni. Također, u donjem desnom kutu snimke zaslona nalazi se mali vodeni žig, osim ako ne nadogradite na plaćenu verziju aplikacije. ali Stitch & Share vam daje doista sjajne snimke zaslona, ​​pa je svakako vrijedno pokušati.

Preporučeno
Ostavite Komentar