Glavni » general » Kako dobiti 1000 preuzimanja aplikacije za 2 tjedna ili manje!

Kako dobiti 1000 preuzimanja aplikacije za 2 tjedna ili manje!

general : Kako dobiti 1000 preuzimanja aplikacije za 2 tjedna ili manje!

Nedavno su mi neki prijatelji, sljedbenici Twittera i nekoliko mojih kolega spomenuli izazov MTN aplikacijskog razvojnog programera. Mislila sam da je to briljantna ideja, ali moj interes nije bio na sve. Još sam bio uhvaćen u svom vlastitom svijetu misleći da ću nastaviti stvarati svoje aplikacije i to će mi biti dovoljno. Jučer je drugi kolega pozvao moju pažnju na nju i vjerovao u moje oštre usta, izgovorio sam kako sam znao o tome i kako sam bio bolji od vođenja vlastite emisije, a zatim je spomenula novčanu nagradu. To me zatvorilo i učinilo me stanke.

U ovome mojem razlomljenom dobu, bilo koji novac - pod uvjetom da nije krvav novac - izgleda pozivajući. Tako sam prvi put išla iz svog visokog konja i slušala. Nakon kritičkog pogleda na sva pravila, propise i ono što je potrebno za kvalificiranje, zaključio sam da će najveći izazov vjerojatno biti najviši preuzimanja na kraju dana. Strategija za dobivanje puno preuzimanja bila bi dobrodošla ideja. Evo nekih od taktika koje sam koristio za moje prethodne aplikacije i možete se kladiti da ću ga opet koristiti za ovo natjecanje. Rezultati dobivaju od oko 500 - 20.000 preuzimanja. To je tijekom razdoblja od oko 6 mjeseci, pa pogledajte i naučite čitati i kopirati.

1. Izrada odredišne ​​stranice : Prije izrade aplikacije potrebno je napraviti neki posao. Važno je educirati ljude koji žele iskoristiti sve što imate za njih. U pogledu dobivanja puno preuzimanja na datum pokretanja, prva stvar koju trebate učiniti jest stvaranje odredišne ​​stranice. Volim ga nazvati prelaunch stranicom. Tamo pregledavate prednosti aplikacije korisnicima. Ako možete raditi s obrnutom psihologijom i objasniti probleme korisnika i kako se aplikacija suprotstavlja, sjajno. Ne zaboravite imati isječke slike aplikacije i uključivanje. Cilj je prikupiti imena posjetitelja i e-poštu, tako da ih možete obavijestiti u trenutku objavljivanja aplikacije.

Također pročitajte: Sinelimit, Future Software Emerge pobjednici nagrade Etisalat Nigerija za inovativnost

2. Obratite pažnju na svoje ključne riječi: sada, dok vam odredišna stranica stvara neki zujanje za vas na kibernetskom prostoru, morate pažljiviji pogledati cilj aplikacije. U svim većim trgovinama aplikacija postoji dio koji se zove opis. Tamo morate upisati zamršene pojedinosti o aplikaciji. Ključne riječi ovdje jako igraju. Vrsta riječi i fraza koje ovdje upotrebljavate odrediti pojavljujete li se pri vrhu stranice trgovine aplikacijama ili na dnu ljestvice. Nemojmo zaboraviti i naziv aplikacije. Dobar alat za upotrebu za određivanje ključnih riječi koje su u toplom pretraživanju upravo sada Google alat za ključne riječi, ali ne zaboravite postaviti za mobilne uređaje.

3. U oglasima za oglase: posljednja koju sam provjeravao, MTN nema pravilo protiv plaćenih oglasa. Bit će produktivnije usredotočiti se na mobilne oglase. Sve što trebate učiniti je pronaći aplikacije koje će omogućiti da Vaši oglasi prođu kroz njih šalju oglase tamo. Počinjete se prijavljivati ​​s AdMobom, izradite privlačan mobilni natpis koji vam daje sok u vašoj aplikaciji i u zamjenu za nekoliko Naira i postavite oglas. Ako želite ići na besplatan način, morat ćete napraviti mnogo dijeljenja Social Media i poništiti veze aplikacije u grupama i forumima.

Ako postoji prijedlog što sam prestao, to je zato što želim gornju prednost. Ne trebaš pitati; Siguran sam da ću se, kao pakao, isprobati za natjecanje. Milijun naira i Hyundai Car izgleda super pozivajući se na moj bankovni račun.

Također pročitajte: Prijenos vremena emitiranja preko mobilnih mreža pomoću usluge Swap Naija

Pogledajmo tko dobiva najviše preuzimanja ... na vašim oznakama, postavi se, spreman?

Preporučeno
Ostavite Komentar