Glavni » general » Kako zastrašiti svoju obitelj LG G2

Kako zastrašiti svoju obitelj LG G2

general : Kako zastrašiti svoju obitelj LG G2

Sinoć, moj prijatelj, Africamantist, raskidio je smiješnu priču jednog Temitopa prema mom vremenu. U priči, Temitope je odigrao veliku šalu na svom tatu s LG G2. Ovdje sam sve reproducirala u obliku priče za vaš užitak rebra. Umetnam i nekoliko mojih komentara.

Priča počinje ##

Sinoć se dogodilo nešto smiješno. Probudio sam se smijeh i mislim da i vi zaslužujete i smijati se.

Dakle, dobio sam novi LG G2 i po mom mišljenju, najbolje je Galaxy S4. Prolazio sam kroz svoje fantastične značajke kad sam shvatio da dolazi s neugodnim Univerzalnim daljinskim upravljačem (upravlja TV-om, DVD-ovima, klima uređajima i sranjem). Bio sam zadivljen. Nakon što sam ga isprobala na svim televizorima u kući, poletim u tatinu sobu. On je upravo tamo, ležeći, promatrajući tu krhku Afriku. Tako sam telefon sinkroniziran s televizorom bez znoja.

Isključila sam televizor, a moj otac me pogleda, vidi samo telefon u ruci i gleda unatrag kako bi vidio daljinski upravljač. Znači, pretpostavlja da mu je ruka skliznula. Ponovno je okrenuo i nastavio promatrati. Okrenuo sam je. Ponovno je okrenuo. Okrenuo sam to sranje.

Dude kaže: "Ahn ahn ... Kilon shey TV yii ke?"

Ponovno je uključi. Tada sam promijenio stanicu. LMAO. Tata se vratio kao da je vidio duha. Kaže da je problem iz dnevne sobe, pa idemo zajedno. Dolazimo tamo, približava se TV-u. Prije nego što dobije priliku da ga uključi s daljinskim upravljačem, uključit ću ga za njega. Moj tata se povlači, zbunjen. Gleda televiziju s daljine, produžuje daljinski upravljač da ga promijeni, promijenim ga za njega. U ovom trenutku moj stari kaže: "Tope, molim vas, pođite i dobijete majku."

"Sada, to je prvi. Obično, majka se zbunjuje s elektronikom kućanstva i šalje mužu. "- Mo

Ulazim u prolaz koji drži moje smijeh. Ja ću eksplodirati unutra. Kad dođem do mame, spava. Zato se vratim da mu kažem. Tata kaže da bismo trebali sjesti i pričekati da se televizor ponovo aktivira. Kaže da je možda vrijeme. Kažem, "Ah, možda o."

Također pročitajte: Romantična komedija: Ja sam poput mobilnog telefona i vi ste moja SIM kartica

On je samo sjedio i zurio u televizor. Čekaju na to da ostvari sljedeći korak. U ovom trenutku moj otac je toliko uplašen i bez straha.

Ponovno ga isključim i on ustane i od kauča i kaže da će spavati. Trčim u svoju sobu, smijući se.

Ja sam samo ovdje, pitam se kako će se moja djeca vratiti za ovo.

"Njegova djeca će otkriti holografske projekcije pred njim i imati" duhovi "ga progoniti oko kuće u ponoć." - Mo

U međuvremenu, to je da ide Nigerija promjenom ljudi TV kanala, isključivanje klima uređaja i govno.

LG G2: Trolling telefon. Bojite se, nigga.

## Story završava ###

Sada, ako vodim LG marketinški odjel, poduzet ćemo ovu priču i izraditi video iz nje i staviti ga na YouTube. Prasak! Virusni! U međuvremenu, volio bih se uhvatiti za ruke na G2 i prestrašiti gđu Mo. Oh šećer!

Zahvaljujući Temitopu za ovaj sjajni!

Preporučeno
Ostavite Komentar