Glavni » general » Kako ispraviti neispravan iPhone 7 zaslon osjetljiv na dodir

Kako ispraviti neispravan iPhone 7 zaslon osjetljiv na dodir

general : Kako ispraviti neispravan iPhone 7 zaslon osjetljiv na dodir

Jedna od najgorih stvari koje se može dogoditi na pametnom telefonu je neispravan zaslon osjetljiv na dodir. Još je gore, ako vaš smartphone je iPhone 7. Apple je napravio njihov posao za proizvodnju nekih od najboljih kvalitetnih pametnih telefona. Međutim, ponekad se stvari događaju. Vaš neispravan zaslon osjetljiv na dodir iPhone 7 može imati problema s softverom ili hardverom. Tada se vaš zaslon ne reagira ili se smrzne.

Ako vaš iPhone 7 zaslon djeluje, evo nekoliko stvari koje možete učiniti u vezi s njim:

  1. Deinstaliranje nekih aplikacija: postoje neke aplikacije koje upotrebljavaju radnje na dodirnom zaslonu. te aplikacije mogu usporiti vaš telefon. U tom slučaju, provjerite prikazuje li se zaslon samo kada upotrebljavaju te aplikacije. Ako se to dogodi, deinstalirajte te aplikacije.
  2. Možete pokušati ponovo pokrenuti telefon ako zaslon ne postane potpuno neodgovoran. Jednostavno pritisnite gumb za napajanje i gumb za glasnoću istodobno. Potom provjerite radi li se zaslon opet.
  3. Ako to ne uspije, pokušajte ponovo postaviti iPhone na izvorne postavke. Povežite ga s računalom i vratite se na iTunes. Imajte na umu da to znači da će se vaše datoteke brisati s telefona. Dakle, prva stvar koju trebate učiniti je za sigurnosno kopiranje vašeg iPhonea pomoću iCloud ili iTunes. Zatim se povežite s računalom i otvorite iTunes. Nakon toga stavite uređaj u DFU način rada. Kliknite Restore (Vraćanje) da biste započeli postupak vraćanja. Nakon toga aktivirajte svoj uređaj i postavite uređaj kao novi iPhone. Morat ćete vratiti datoteke sigurnosne kopije.
  4. Ako gore navedene metode i dalje ne funkcioniraju, to može biti hardverski problem. U tom slučaju vaš neispravan zaslon osjetljiv na dodir iPhone 7 može biti uzrokovan problemom hardvera. Dovedite ga na službeni servisni centar za popravke.
Također pročitajte: SOLO S500 Review: Media kuća u vašoj ruci
Preporučeno
Ostavite Komentar