Glavni » general » Kako popraviti probleme s pohranjivanjem SD kartica na Android KitKat

Kako popraviti probleme s pohranjivanjem SD kartica na Android KitKat

general : Kako popraviti probleme s pohranjivanjem SD kartica na Android KitKat

S izdavanjem Android 4.4 KitKat, Google je umetnuo neku vrstu ograničenja za korisnike. Aplikacije više ne mogu pisati na vanjsku pohranu. To jednostavno znači da će vaše instalirane aplikacije raditi samo s vašom internom pohranom i da ne možete premjestiti datoteke na microSD karticu. Ako ste jedan od onih koji se suočavaju s ovim problemom, evo kako to popraviti:

  1. Morate biti ukorijenjeni da bi to moglo funkcionirati. Ako ne znate koji je korijen, ili su posljedice, molimo vas da pročitate dalje.
  2. Posjetite Trgovinu Google Play i preuzmite SDFix. Ova aplikacija ispravlja problem mijenjanjem datoteke konfiguracije sustava.
  3. Pokreni ga slijedeći snimke na zaslonu.
  4. Ponovo pokrenite uređaj. Gotovo.

VAŽNA OBAVIJEST

  • Pročitajte cijeli opis aplikacije da biste znali točno što ova aplikacija radi kako bi utvrdila je li prikladna za vaš uređaj i / ili prilagođeni ROM.
  • Ta je aplikacija napravljena za rješavanje određenog problema. Ako vam se ne pojavljuju gore navedeni problemi, nemojte instalirati ovu aplikaciju.
  • Ova je aplikacija strogo za uređaje koji imaju instaliranu MicroSD karticu. Ako vaš uređaj nema utor za memorijsku karticu, ne trebate ovo.
  • Kao što je slučaj sa svim korijenom izmjenama, ne smijemo biti odgovorni za sve što može pogriješiti. Učinite to prema vlastitoj volji.

Preuzmite SDFix OVDJE.

Preporučeno
Ostavite Komentar