Glavni » general » Kako ispraviti iMessage aktivaciju pogreške na iPhone i iPads

Kako ispraviti iMessage aktivaciju pogreške na iPhone i iPads

general : Kako ispraviti iMessage aktivaciju pogreške na iPhone i iPads

Jeste li dobili poruku o pogrešci aktivacije za iMessage na vašem iPhoneu ili iPadu? To se obično događa kada ažurirate verziju iOS ili kada se preselite u inozemstvo i promijenite mobilne mreže. Postoji nekoliko načina za rješavanje ovog problema.

1. način: provjerite postavke uređaja. Provjerite je li uređaj povezan s mobilnim podacima ili WiFi mrežom. Također morate aktivirati iMessage sa svojim telefonskim brojem. Primjenjuju se SMS troškovi.

2. način: Onemogućite iMessage i ponovno podizanje sustava. Idite na Postavke> Poruke i isključite iMessage. Ponovo pokrenite uređaj, a zatim ponovo omogućite iMessage.

Način 3: Aktivirajte uslugu tijekom rada u zrakoplovu. Idite na Postavke> Poruke, a zatim isključite iMessage. Stavite uređaj u način rada u zrakoplovu, a zatim uključite Wi-Fi. Kada se povežete s mrežom, kliknite plavu strelicu, a zatim izbrišite DNS i unesite 8.8.8.8. Nakon toga vratite se na postavke. Ponovno uključite iMessage, a zatim isključite način rada u zrakoplovu. Dobit ćete upozorenje koje kaže: "Vaš mobilni operater može naplatiti SMS", odaberite Odustani. Poruka o pogrešci aktivacije iMessage bi trebala nestati nakon ovog.

Preporučeno
Ostavite Komentar