Glavni » general » Kako preuzeti i ručno instalirati aplikacije za Windows Phone

Kako preuzeti i ručno instalirati aplikacije za Windows Phone

general : Kako preuzeti i ručno instalirati aplikacije za Windows Phone

Windows Phone Store dopušta korisnicima da preuzmu XAP datoteke (i sada APPX datoteke za WP 8.1 i dalje) na SD karticu i instaliraju ih ručno. Aplikacije preuzete na memoriju telefona ili na SD karticu možete instalirati. Također možete premjestiti aplikacije s SD kartice na telefon. Evo kako postupiti kada ručno instalirate aplikacije na pametni telefon sustava Windows Phone.

Da biste preuzeli .XAP / APPX datoteke iz trgovine Windows Phone Store na webu:

  1. Otvorite web preglednik na računalu i idite na www.windowsphone.com.
  2. Upotrijebite obrazac za pretraživanje da biste pronašli aplikaciju koju želite preuzeti.
  3. Jednom na stranici aplikacije pomičite se prema dolje dok ne pronađete vezu koja kaže "Ručno preuzmite i instalirajte" u uskom lijevom stupcu.
  4. Kliknite je i dobit ćete upit za spremanje .XAP / APPX datoteke na mjesto na računalu
  5. Ako je vaš telefon ili SD kartica priključena na vaše računalo u načinu za pohranu podataka, datoteku možete spremiti izravno na SD karticu. Ako nije, spremite datoteku na PC i kasnije ga kopirajte na svoju SD karticu. Datoteka mora biti na vašoj SD kartici na kraju za proces instalacije
  6. Nakon što spremite ili kopirate datoteku na SD karticu u svom telefonu, pokrenite aplikaciju Windows Phone Store na svom telefonu
  7. Dodirnite ikonu Više, a potom dodirnite Instaliraj lokalne aplikacije. (Ako koristite stariju verziju sustava Windows Phone, potražite dodatnu opciju SD kartice.)
  8. Odaberite željene aplikacije, a zatim dotaknite Instaliraj i dovršite postupak instalacije.
Također pročitajte: MTN Daljnje ometa Bundle Internet tarife

To je to!

Ne zaboravite: 1) Morate kopirati datoteku aplikacije na SD karticu da biste ga mogli instalirati na telefon. 2) Možete instalirati i na memoriju telefona ili na SD karticu.

Preporučeno
Ostavite Komentar