Glavni » general » Kako onemogućiti obavijesti usluge Facebook Live

Kako onemogućiti obavijesti usluge Facebook Live

general : Kako onemogućiti obavijesti usluge Facebook Live

Prije nekoliko godina, Facebook je predstavio značajku Live, koja vam omogućuje emitiranje videozapisa uživo, kao i emitiranje emitiranih osoba uživo. Sada, kada netko dođe na Facebook, dobit ćete obavijest, koji vam govori o videozapisu uživo. Međutim, svatko ne želi biti ometan tim obavijestima. Evo kako onemogućiti obavijesti usluge Facebook Live na vašem telefonu:

  1. Otvorite aplikaciju Facebook
  2. Ako upotrebljavate Android, dugo pritisnite živu obavijest i dodirnite Isključi.
  3. Ako upotrebljavate iOS telefon, gurnite obavijest lijevo i dodirnite gumb Više, a zatim dodirnite Isključi obavijesti o videozapisima uživo ". Te će radnje isključiti Live obavijesti od određene osobe.

KAKO OSIGURATI FACEBOOK ŽIVJETI OBAVIJESTI S VAŠEG RAČUNALA

Možete dobro isključiti obavijesti usluge Facebook Live na telefonu ili prijenosnom računalu. Da biste ga isključili na računalu, slijedite ove upute:

  1. Pomoću bilo kojeg preglednika idite na Facebook.com i prijavite se koristeći svoje korisničko ime i zaporku.
  2. Pronađite desnu strelicu u gornjem desnom kutu. Kliknite na njega, a zatim na padajućem izborniku kliknite Postavke.
  3. Kliknite Obavijesti. Zatim pronađite Na Facebooku, a zatim kliknite Uredi. S novog zaslona koji se pojavljuje, potražite Live Videos. Desno od ove opcije trebali biste vidjeti padajući izbornik s opcijama kao što su On, Suggestions Off i All Off. Odaberite Sve isključeno. Sada više nećete zanemariti obavijesti usluge Facebook Live.
Preporučeno
Ostavite Komentar