Glavni » general » Kako se nositi s pogreškom Kingroot na Android telefonu

Kako se nositi s pogreškom Kingroot na Android telefonu

general : Kako se nositi s pogreškom Kingroot na Android telefonu

Kingroot je jedan od najpopularnijih rooting alata za Android smartphone uređaje. Pomoću aplikacije možete pokrenuti uređaj bez povezivanja s računalom. Međutim, postoji nekoliko puta kada aplikacija ne bi radila na vašem telefonu.

Na primjer, ako ste nedavno ažurirali svoj firmver za Android, Kingroot možda neće raditi na vašem uređaju. Razvojni programeri Kingroota otkrili su prazninu u kodu platforme Android, što im je omogućilo stvaranje aplikacije kao uobičajenu aplikaciju. to je omogućilo korisnicima da korijene svoje uređaje pri dodiru gumba. Stoga, ako ste nedavno ažurirali firmware, postoji vjerojatnost da je pušenje zatvoreno u vašem uređaju što otežava ukorjenjivanje vašeg uređaja.

Ponekad će vaš uređaj početi korijati, a zatim bi doći do 20 posto ili 50 posto i zaustaviti. U tom se slučaju možda trebate povezati s internetom. Puno puta, aplikacija je jednostavno prestala raditi jer uređaj nije povezan s internetom. Aplikacija se treba povezati s internetom kako bi programeri pružili najnovija ažuriranja softvera.

Ipak, aplikacija je dizajnirana za rad bez internetske veze. Isto tako, možete ažurirati aplikaciju samo prije nego što korigirate uređaj. Tim Kingroot naporno radi kako bi osigurao česta ažuriranja aplikacija kako bi podržao sve verzije firmvera, tako da postoji mogućnost da i dalje možete korjeniti uređaj čak i ako je nedavno ažurirana.

No, čak i ako imate najnoviju verziju aplikacije i ako ste povezani s internetom, još uvijek ne možete ukorijeniti uređaj. U tom bi slučaju bilo preporučljivo ažurirati verziju Androida vašeg uređaja na prethodni. Za sada je to jedino rješenje. Međutim, Kingroot nije jedini način za korijenje uređaja. Uvijek možete isprobati druge metode.

Također pročitajte: Niska svjetlost fotografija: HTC One X prema Nokia 808 PureView
Preporučeno
Ostavite Komentar