Glavni » general » Kako kontrolirati pozadinske procese na Androidu

Kako kontrolirati pozadinske procese na Androidu

general : Kako kontrolirati pozadinske procese na Androidu

Tijekom vremena vaš smartphone postaje spor, a prebacivanje između aplikacija postaje dosadno. Jedna stvar koja uzrokuje to je količina aplikacija koja se izvodi u pozadini. Postoji nekoliko stvari koje možete poduzeti kako biste poboljšali situaciju, a jedna od tih stvari nadzire vaše pozadinske procese i aplikacije.

Najbolji način za stjecanje kontrole vaših pozadinskih procesa je provjeriti ih pomoću alata ugrađenih u Android. One se razlikuju ovisno o uređaju. U nekim ćete slučajevima morati omogućiti opcije razvojnog programera. Postoji nekoliko načina za to, ovisno o uređaju. Sljedeći je korak saznati koje su usluge trenutačno u tijeku. Za nekoliko uređaja to se može naći u postavci Procesi ili procesni statusi. To se može pronaći u Postavkama> Mogućnosti razvojnog programera> Procesi.

Sada morate biti oprezni u kojim aplikacijama prestanete. Na primjer, ne postavljajte prst na Googleovim uslugama ili bilo kojoj aplikaciji koja počinje s Googleom. Ako pronađete druge aplikacije, primjerice glazbene playere i aplikacije za glasnike, možete ih isključiti. U svakom slučaju, doista ključne aplikacije neće vam dopustiti da ih zaustavite.

Sada biste mogli pomisliti da je to lakše učinjeno pomoću aplikacije za ubojstvo zadatka. Međutim, neki će tvrditi da će upotreba aplikacija za ubijanje zadataka učiniti više zla nego dobra u smislu obrade i trajanja baterije. Kao jedan od problema koji pokušavate riješiti jest aplikacija koja se izvodi u pozadini i isušuje vaša sredstva, sasvim je nerazumno dodati drugu aplikaciju koja mora neprekidno upotrebljavati kako bi pratila druge usluge i pozadinske procese na telefonu. Nadalje, ubojica zadatka koji opetovano prisiljava na zatvaranje aplikacije u pozadini gotovo sigurno će više ispustiti bateriju. Možda biste trebali biti bolje da ne instalirate ubojicu zadatka na prvo mjesto.

Također pročitajte: 3 stvari koje Microsoft mora dobiti u nigerijskom telefonskom prostoru
Preporučeno
Ostavite Komentar