Glavni » general » Kako očistiti predmemoriju aplikacije Store na uređajima s iOS-om

Kako očistiti predmemoriju aplikacije Store na uređajima s iOS-om

general : Kako očistiti predmemoriju aplikacije Store na uređajima s iOS-om

Ako imate poteškoća s aplikacijom Apple App Store, kao što je sporo učitavanje i učestalo pad sustava, možda biste trebali razmisliti o čišćenju predmemorije trgovine aplikacijama. Kao i većina web usluga, Apple App Store ima predmemoriju detalja na vašem uređaju kako bi olakšala upotrebu aplikacije. No možda ćete neko vrijeme morati očistiti predmemoriju. Evo kako očistiti predmemoriju aplikacije Store na iPhoneu i iPadu.

Kako očistiti predmemoriju aplikacije Store na uređajima s iOS-om

  1. Otvorite App Store na iPhoneu ili iPadu.
  2. Na dnu zaslona vidjet ćete ikone za navigaciju, kao što su Istaknute, Najbolje grafikone, Istražite itd.. dodirnite ikone ikona 10 puta. Ovo će malo zaskočiti na zaslonu. Tada se trgovina ponovno učitava vrlo sporo.

Imajte na umu da bez ikakve ikone koju odaberete, morate takvu ikonu dodirnuti 10 puta. Time će aplikacija izbrisati sve pohranjene podatke s vašeg iPhone uređaja. To je sve što trebate učiniti kako biste očistili predmemoriju aplikacije Store na uređaju. Jedini nedostatak je taj što nakon toga, sljedeći put kada otvorite aplikaciju, to će potrajati malo vremena za učitavanje. To ovisi o brzini vaše mrežne veze.

Preporučeno
Ostavite Komentar