Glavni » general » Kako je Bluetooth spajao dva mobitela spremio mi vrat

Kako je Bluetooth spajao dva mobitela spremio mi vrat

general : Kako je Bluetooth spajao dva mobitela spremio mi vrat

Mister Mo dijeli kako je korištenje Bluetooth veze spasio vrat u strašnoj situaciji. On sadrži vodič koji će vam pomoći da ga postavite i koristite .

Trenutačno pregledavam TECNO Camon CX i imam SIM u njemu - Glo 4G SIM koji se ponekad koristi za podatke. Trebala sam raditi na prijenosnom računalu - Windows 7 laptopu - i potrebnom internetskom pristupu. Dakle, omogućio sam bežičnu pristupnu točku na CX-u i nastavio povezivati ​​prijenosnik s njom. Ali laptop ne bi vidio žarišnu točku. Naše opsežno testiranje kasnije je nanijelo problem na laptop. Nema nikakve veze s Camon CX, kao što su mogli koristiti hotspot s drugim prijenosnicima koji rade Windows 7, 8 i 10.

U svakom slučaju, vratite se na priču. U to se vrijeme dogodilo, imao sam samo ovaj stariji Windows 7 laptop pri ruci. Ništa što sam pokušao nije radio: čak ni ponovno podizanje telefona i prijenosnog računala. Tražio sam Google za moguće rješenje, ali nijedna od onih koje sam pronašla nije se primjenjivala na moju situaciju.

Na kraju sam mislio da ću se kreativno o tome. Imala sam i moj redovni smartphone sa mnom. Plan koji sam saznao bio je to: podijelite 4G internet na CX s mojim telefonom putem Bluetooth veze, a zatim uključite hotspot na svom telefonu (koji laptop vidi i povezuje se bez problema) za korištenje prijenosnog računala. LOL. Kakvo dugo putovanje za internet na prijenosnom računalu. Ali to je bio metak.

Zato sam postavio stvari, i pogodite što - to je radio! Usmjeravanje mobilnog interneta putem dva pametnog telefona dovelo me je na laptop na brzinu i uspjelo sam se obaviti svoj posao.

Također pročitajte: Digitalni marketingeri će voljeti Facebook Analytics za Android

Kasnije sam pokušao USB povezivanje izravno s CX-a na laptop, a to je i radio.

Iako je Wi-Fi hotspot ovih dana možda sve rave, dobro je biti svjestan drugih manje korištenih tehnologija koje mogu spasiti vaš vrat ako ga ikad uhvatite u ovoj vrsti popravka.

Zapamti ovo: Dijeljenje Interneta vašeg pametnog telefona može se obaviti ne samo putem Wi-Fi hotspota, već i Bluetooth vezom i USB vezom.

Na pametnom telefonu s Androidom obično ćete pronaći značajke USB i Bluetooth veze navedene na istom izborniku kao bežična žarišna točka. Imajte na umu da se, ovisno o prilagodbi od strane određenog proizvođača, lokacija može razlikovati. Za to je potrebno samo jedno dodirivanje.

Bluetooth veza dostupna je iu Windows Phoneu, također u istom izborniku.

Kako postaviti Bluetooth vezu

Na Android smartphone- u uključite Bluetooth na uređaju.

Idite na Settings -> Tethering & portable hotspot -> Uključite gumb za uključivanje Bluetooth veze.

Sada povežite svoj smartphone s prijenosnim računalom, računalom ili drugim uređajem s kojim želite dijeliti internet.

Na pametnom telefonu sustava Windows uključite Bluetooth na svojem uređaju.

Idite na Postavke -> Mreža i bežična veza -> Mobilna žarišna točka -> Pod stavkom "Podijeli moju mobilnu podatkovnu vezu" odaberite Bluetooth.

Kao i kod Android pametnih telefona, za dijeljenje interneta morate upariti svoj smartphone s prijenosnim računalom, računalom ili nekim drugim uređajem. Nemojte zaboraviti: uz Bluetooth vezivanje, osim omogućivanja, morate upariti telefon s uređajem s kojim dijelite internet.

Također pročitajte: Nokia dajuje mobilnu slušalicu svaki tjedan u kolovozu 2010
Preporučeno
Ostavite Komentar