Glavni » general » Kako sigurnosno kopirati podatke na uređaju sa sustavom Android

Kako sigurnosno kopirati podatke na uređaju sa sustavom Android

general : Kako sigurnosno kopirati podatke na uređaju sa sustavom Android

Danas se sve radi o podacima. Danas ću podijeliti savjete o tome kako sigurnosno kopirati podatke na svojem uređaju s Androidom.

Aktivno upotrebljavam Android telefon i ponosim se što sam ga mogao manipulirati sa sadržajem mog srca. Ponekad, međutim, zavaravam stvari. Naravno, prije nego što napravim sve što baca moj telefon u petlju za podizanje sustava, ja sigurnosno kopirajem sve moje.

Ovi savjeti služe za obične korisnike i naprednije korisnike koji su ukorijenili svoje uređaje. Započnimo.

GO Backup

Razina vještina : početnik za srednje korisnike
Veličina : 1, 2 MB

GO Backup je besplatan alat za sigurnosno kopiranje koji obrađuje i vraća podatke vrlo dobro na Androidu. Aplikaciju su donosili proizvođači poznatog Android pokretača - Go Launcher EX.

Nudi batch backup svojih kontakata, poruka, dnevnika, aplikacija i u osnovi svih podataka na Android telefonu. Međutim, nedavno sam otkrio da morate imati pristup rootu na svom telefonu prije nego što ga upotrijebite za sigurnosne kopije podataka aplikacije.

Zašto biste ga trebali koristiti?
Ovo je vrlo čista, nesputana aplikacija koja samo čini ono što kaže na najjednostavniji način. Ako samo trebate nešto za brzu izradu sigurnosnih kopija podataka, to je vaš najbolji kladiti se.

Preuzmite sigurnosnu kopiju iz Trgovine Google Play

Google kontakt sinkronizacija
Razina vještina : bilo koji korisnik
Veličina : Ugrađen je u Android
Cijena : Besplatno

Bljesnula sam Android telefon gotovo svakodnevno s novim ROM-ovima ili kernelima i izgubim kontakte u tom procesu. To se također primjenjuje svaki put kad promijenim mobilni uređaj i trebam sve moje 6 godina + kontakte.

Također pročitajte: Honor 6C Pro je isti telefon kao Honor V9 Play

Koristim značajku ugrađene sinkronizacije koja dolazi s Androidom kako bi sinkronizirala sve moje kontakte s oblakom. Izvršavam samo vraćanje i evo kako to radiš.

1. Idite na Postavke
2. Otvorite račun i sinkronizaciju
3. Dodajte Google račun
4. Dodirnite račun koji ste upravo dodali
5. Dodirnite Kontakti sinkronizacije

Nakon koraka 5, svi vaši kontakti automatski su sigurnosno kopirani na vaš Google račun i možete ih pristupiti i upravljati putem adrese //google.com/contacts.

Ne zaboravite da morate periodično sinkronizirati kako biste ažurirali popis kontakata s novim kontaktama.

Napomena: Ovaj postupak traje otprilike 1-2MB podataka.

Zašto biste ga trebali koristiti?
Ovo je vrlo učinkovit način za sigurnosno kopiranje kontakata. Također možete grupirati svoje kontakte na mreži.

Titanium Backup

Razina znanja : Posrednici do naprednih korisnika
Veličina: 5, 6MB
Cijena: Besplatno

Ovo je najsofisticirana sigurnosna kopija aplikacija na Androidu s mnoštvom opcija za sigurnosno kopiranje. To zahtijeva pristup rootu i čini brojne radnje koje druge sigurnosne aplikacije ne dolaze blizu.

Možete izraditi sigurnosne kopije aplikacija sustava, novih aplikacija dok su instalirane i povremene automatske sigurnosne kopije. To znači da je najbolja aplikacija za backup korijena za Android i ako imate ukorijenjeni uređaj sa sustavom Android, svakako biste trebali isprobati!

Preuzmite Titanium backup iz Trgovine Google Play

Napomena urednika: aplikaciju u nastavku preporučila je komentator (Noni)

Moja sigurnosna kopija

Vještina: početnik za napredne korisnike
Veličina: 1, 7 MB
Cijena: Besplatno

Doista sam koristio ovu sigurnosnu kopiju već davno, ali Noni mi je upravo podsjetio u odjeljak komentara o tome. Najveća stvar oko ove aplikacije je da ne treba root pristup i može sigurnosno kopirati vaše aplikacije bez nje. Sučelje nije najljepše, ali dobiva posao koji se još radi, a ozbiljno biste trebali uzeti u obzir dobivanje ove aplikacije, ako su drugi previše teški ili zbunjujući da biste mogli ovladati.

Također pročitajte: Pogledajte prvi putnički zrakoplov na svom državnom letu

Preuzmite moju sigurnosnu kopiju iz Trgovine Google Play

Zaključak

To je, uvijek možete odbaciti komentar o tome koju zamjensku aplikaciju koju upotrebljavate ako ste korisnik Androida. Ako koristite neku drugu platformu ili Symbian ili iOS, komentari će vam također biti cijenjeni.

Preporučeno
Ostavite Komentar