Glavni » general » Kako su mi aplikacije apsolutne

Kako su mi aplikacije apsolutne

general : Kako su mi aplikacije apsolutne

U redu. Dakle, obično ne radim ovakav post, ali vikend je tako da me možete ispričati. Nedavno sam počeo uključivati ​​vježbanje u svoj dnevni raspored. Kao rezultat, pobrinut ću se da radim barem 20-30 minuta dnevno. S koliko je zauzet tipičan dan, stvaranje posvećenog vremena vježbanja je nešto što je teško započeti ili održavati, ovisno o tome koji je slučaj.

Odlučio sam ga prikloniti i pogoditi Google PlayStore da provjerim koja (besplatno) aplikacija može pomoći da me zadrži u formi. Instalirao sam nekoliko prije nego što sam na kraju instalirao Cardio Workout koji trenutno koristim.

Cardio Workout je aplikacija za vježbanje koja vas poučava putem videozapisa kako biste zapravo vidjeli kako biste trebali raditi trenutačni trening. Ne struji videozapis jer je dio instalacije.

U redu, možda možda ja ovdje pretjerujem oko aplikacije koja mi daje kormilar, ali trenutačno sam se trenirao gotovo svakodnevno tijekom protekla dva mjeseca. I vi možete početi raditi bez obzira na platformu koju koristite. Sve je u pitanju traženja odgovarajuće aplikacije za vježbanje koja odgovara vašoj potrebi. Za mene je Cardio Workout.

Ako upotrebljavate Android, možete preuzeti Cardio Workout u Trgovini Play, a za druge platforme možete učiniti Google i / ili odgovarajuće pretraživanje tržišta. Rešetka je dodana pomoću programa Photo Grid i prilagođenog filtra dodanog na Instagram sve na Androidu (možete dodati svoje mišljenje o tome što radite s mobilnom tehnologijom ovdje).

I da, možete mi komplimentirati o tome kako mi je veliki abs. Imati sretan vikend, Živjeli!

Također pročitajte: Razer Blade, MacBook Pro za gaming prijenosna računala
Preporučeno
Ostavite Komentar