Glavni » opće recenzije » Najtopliji: Infinix Hot S Review

Najtopliji: Infinix Hot S Review

opće recenzije : Najtopliji: Infinix Hot S Review

Ljepota, kažu, leži u očima promatrača. Infinix Hot S je sljedeća najbolja stvar u seriji Infinix Hot. Ovaj je uređaj pokrenut samo nekoliko mjeseci nakon izdavanja Infinix Hot 3. Imenovanje je ovdje drugačije, i mi zapravo ne možemo reći motiv. No, nedavno objavljivanje Infinix Hot 4 govori nam da je ovo definitivno razgranata seriju. S radošću možemo potvrditi da je break u nomenklaturi također došao s odgovarajućim pomakom paradigme u hardverskim specifikacijama, značajkama, dizajnu, softveru, pa čak i cijeni.

Infinix Hot S je pricier od prethodnika, ali je li to vrijedno? Postovi u nastavku mogu vam pomoći da se pripremite:

  • Infinix Hot S možete koristiti na tim 4G mrežama
  • Infinix Hot S Gallery
  • XOS kameleon: Infinix Hot S Software pregled
  • Infinix Hot S VS Infinix Hot 3: pregled fotoaparata
  • Službeni Infinix Hot S X521 Specifikacije i cijena

Sada omogućuje da zaronite u pregled, počevši od glavnih pro i kontra.

Ključne značajkekontra
Poboljšano lijep dizajnNema posebnog utora za SD karticu
Dobra izvedba kamerePreviše upaljača
Osjetnik otiska prstaSporo punjenje
Potpuno opremljeni softver

Hardware / Dizajn
Ono što imamo ovdje je pomak u dizajnu u usporedbi s prethodnim Infinix telefonima. Tanak gradić s unibody metalnim okvirom. Materijal na bočnoj strani je sjajniji i sjajniji, u usporedbi s metalom na leđa bez sjaja za bolje prianjanje. Sve u svemu telefon je vrlo lagan, a debljina od 8, 1 mm čini ovaj telefon vrlo ugodnim za gledanje. Prednja strana ovog telefona izgleda ravna - Tipična je s većinom drugih telefona takve vrste. 8-inčni selfie objektiv ispušta se u gornjem lijevom dijelu. Pored toga nalazite i dio ušiju, au blizini leži nekoliko senzora i prednja LED bljeskalica.

Također pročitajte: Ekskluzivne fotografije i ruke s nadolazećim Infinix Bilješka 2 LTE

Najljepša strana, stražnja strana. Vidite 13 MP objektiv, dvostruku LED bljeskalicu, skenera za otiske prstiju. S lijeve strane, S lijeve strane nalazi se pretinac koji se može izbaciti, a može imati i dvije SIM kartice ili jednu SIM karticu i mikro SD karticu. S desne strane imamo tipku za uključivanje / zaključavanje i glasnoću rockera.

Na vrhu Infinix Hot S, nalazimo samo audio jack, dok na dnu vidite dva grillača zvučnika, onaj s lijeve strane djeluje kao mikrofon. Ovaj telefon je dobar za pregled i rukovanje. Mnogo oponašaju izvorni Infinix Zero - korisnici telefona mogu se povezati.

Softver
Infinix Hot S značajka je punjena u smislu softvera. To je ujedno i prvi telefon koji pokreće novi XOM kameleon na temelju Androida 6, 0 Marshmallow. Više možete pročitati u cijelom pregledu softvera.

Zaslon i Multimedija
Ovaj telefon ima 5, 2 inčni panel s rezolucijom od 1, 280 x 720 na 320 ppi ovdje. Zaslon je izuzetno oštar s bogatim bojama. Kao i na mnogim drugim Infinix telefonima, pronašli smo aplikaciju Miravision koja se koristi za ugađanje zaslona. Ovdje nema zaštite od Gorilla stakla, ali kutovi gledanja su super. Ovaj zaslon izvrsno reproducira boje, ali čitljivost sunčeve svjetlosti je vrlo slaba, osim ako ne podbacite svjetlinu na najmanje 50%.

Dvostruki zvučnici na dnu mogli bi vas zamjeriti da mislite da ovaj telefon ima dvojni zvučnici, ali to nije slučaj. Lijevo jednostrano leži na mikrofonu. U međuvremenu, reprodukcija zvuka na ovom telefonu prilično je dobra, iako nije spektakularna. Najveći volumen, visoki je malo tanak, ali sveukupno je u redu. Uporaba slušalica uvelike poboljšava kvalitetu zvuka.

Također pročitajte: Kako premjestiti svoje BBM kontakte bez ponovnog slanja zahtjeva za prijateljstvom

Isto vrijedi za reprodukciju videozapisa na ovom telefonu. Uz dobar prikaz, pristojan zvuk i dobru aplikaciju kao što je MX Player, morat ćete uživati ​​u gledanju videozapisa na ovom telefonu.

Fotoaparat
Infinix Hot S nosi stražnji objektiv od 13, 3 MP i 8, 3 MP za selfies. Iza njega je dvojna LED bljeskalica i meka bljeskalica za selfies. Za stražnje snimke do sada snimljene. Kvaliteta je stvarno oštra. Objektiv ima puno detalja, boja previše. U nekim snimkama, čini se kao da je potrebno previše boje. U tamnim mjestima, bljeskalica radi dobro, iako su neki snimci previše mutni. Cijeli pregled fotoaparata možete pronaći usporedbom. OVDJE.

Višezadaćnost / izvedba
Imali smo gorko slatko iskustvo u ovom aspektu Infinix Hot s. Izvrsna mudrost, imamo iskustvo izmišljotina. 90% vremena, ovaj telefon radi brzo i klizi kroz aplikacije. Ona dolazi do točke kada se otvorene aplikacije počnu ponovno pokrenuti. S vremena na vrijeme telefon se samo smrzne. Pod teškom uporabom telefon se zagrijava. Iako nije tako vruće kao kotao. Toplina se također zagrijava tijekom punjenja i pritiskanja telefona u isto vrijeme. Ispod su rezultati testiranja aplikacija Antutu i Quadrant.

Život baterije
Infinix Hot S dolazi s 3000 mAh baterija. Ovo bi vas trebalo odvesti kroz dan redovnog korištenja. Moja redovita upotreba obuhvaćena: instalirana su 2 SIM kartica, stabilan 3G (sve aktivne sinkronizacije i chat aplikacije e-pošte), 3-4 sata hotspota i 2 sata reprodukcije videozapisa. Ispod su snimke zaslona rezultata testova baterije. Telefon traje neko vrijeme za naplatu od 5% do 100% - gotovo 3 sata.

Također pročitajte: Kako prepoznati lažni Infinix telefon ili bateriju

razni
Ovaj telefon nema pozadinskog osvjetljenja kapacitivnih gumba. Ima USB OTG koji dobro funkcionira. Jasnoća poziva je dobra na ovom uređaju. Tijekom teške uporabe ovaj telefon se malo zagrijava. Drago mi je što se možete spojiti na 4G, 3G ili Auto 4G / 3G / 2G. S vremena na vrijeme dobivate obavijesti o aplikacijama s intenzivnim napajanjem na telefonu.

Infinix Hot S pregled: Završne riječi
Infinix Hot S je bez sumnje lijep uređaj. Ispisuje sve kutije koje trebate na bilo kojem smartphone uređaju. Cijena je opravdana, u usporedbi sa značajkama koje donosi na stol. Trebamo kriviti cijenu više na nigerijskoj ekonomskoj situaciji. Sve u svemu, ako je kamera i medij vaša stvar, a trebate elegantan i praktičan telefon za sebe ili bae. Trebali biste pogledati prema tom smjeru.

Preporučeno
Ostavite Komentar