Glavni » opće recenzije » Hot Big Teen: Infinix Hot Note X551 pregled

Hot Big Teen: Infinix Hot Note X551 pregled

opće recenzije : Hot Big Teen: Infinix Hot Note X551 pregled

Utipkana i zadirkivana kao Jim's Big Thing, Infinix Hot Note dolazi u sukob kao veliki dječak, koji je trebao stati u velike ruke, kliznuti u velike džepove, a biti ponuđen po prihvatljivoj cijeni. Dolazi kao zaslužena nadogradnja Infinix Hot dolazeći s većim zaslonom, većom baterijom, itd. Ali je veća nužno bolja?

Gledajući njegove ključne značajke:

 • 5, 5-inčni HD IPS zaslon s 720 × 1280 piksela (320 PPI).
 • Android 4.4.2 Kitkat
 • MediaTek MT6592 čipset s okta-core 1.4GHz Cortex-A7 procesorom, Mali 450-MP GPU i 1GB RAM-a.
 • 8MP autofokus kamera s LED bljeskalicom, s brojem piksela od 3840 x 2160 i video snimkom od 1080p.
 • 2MP prednja kamera, s pikselom brojem 1929 x 1080 piksela i 480p video snimkom.
 • Potpuno particionirana 16 GB unutarnja memorija (11 GB upotrebljiva).
 • Dvojna SIM podrška, Mikro-SIM i 3G mogu se prebacivati.
 • 4000mAh baterija, neizmjenjiva s brzim punjenjem
 • Značajka USB punjenja za ostale uređaje.

Glavni nedostaci

 • Prednja kamera ne pokriva široki kut.
 • Prednji su pregledi preveliki
 • 2GB RAM-a bi ovdje bio cijenjeniji.

Pročitajte cjelovite detaljne specifikacije Infinix Hot Notes, naše Infinix Hot Note Hands na iskustvo, kao i Infinix Hot Note Unboxing.

Hardver i dizajn:

Tijelo Infinix Hot Note je izrađeno od plastike, s glatkim i zaobljenim rubovima. Stražnji poklopac izgleda poput metala, ali kad ga otvorite, shvatite da je tanak plastični materijal, koji će vam trebati pažljivo rukovanje kako se ne bi razbio. Prednji prednji ulazi posebno su veliki, u usporedbi s novijim projektima telefona. Oni zauzimaju previše prostora. Infinix je stvarno trebao napraviti stražnji pokrov deblji, i provodi mnogo manje okvire, ali onda gledajući na cijenu, ne možemo zaista tražiti više. Desna strana ima tipke Power i Volume. Akumulator 4000mAh na stražnjoj strani je čvrsto zatvoren. Na vrhu je utičnica za slušalice od 3, 5 mm, dok se priključak za punjenje i mikrofon nalaze na dnu.

Također pročitajte: Premium Rush: Asus Zenfone 2 Review

Softver i prikaz:

Ovdje imamo Android verziju 4.4.2 KitKat, očišćenu i vrlo sličnu onome što je u Infinix Hotu. U ovom lijepom uređaju ugrađene su neke kontrole geste, uključujući:

 • Dvaput dodirnite da biste se probudili.
 • Brzi početak, koji vam omogućuje da otvorite određene aplikacije tako što ćete na zaslonu napraviti gestikulacije
 • Odgovarajući odgovor: Odgovorite na poziv mašući rukama preko senzora.
 • Nepravedno Način za zaključavanje telefona kada se diže u džep i još mnogo toga.

Ugrađena 16 GB pohrana potpuno je podijeljena kao i obično, a oko 11 GB je dostupna korisniku.

Primijetio sam da je najniža postavka svjetline za ovaj uređaj vrlo mala - toliko slab da telefon ne možete koristiti na otvorenom. Ovo je dobar način za uštedu baterije, a možete je malo povećati za korištenje kako god želite.

Na ljestvici od 1 do 10 prikazao bih zaslon kao 7. Razlučivost zaslona je 720 × 1280 piksela s 320 PPI. Kao takvi, fontovi su osobito veliki na ovom telefonu. Veliki, svjež zaslon čini čitanje i pregledavanje web stranica prilično privlačnim za oči.

Fotoaparat:
Infinix Hot Note isporučuje se s 8MP fotoaparatom koji ima pristojan izlaz. Slike su upravo ono što biste očekivali od tipičnog fotoaparata od 8 megapiksela - ne siromašnih i izuzetnih. Slike su oštre u dobro osvijetljenim područjima i malo zamućene u tamnim područjima. Softver fotoaparata prepuna je mnogih značajki, od kojih se neke mogu aktivirati u postavkama: različitim načinima snimanja scene, ljepotom lica, panoramskim, multi kutnim načinima, kao i višestrukim okvirima koje možete koristiti za dodavanje efekata na snimke slike. Tu je i snimka snimanja za snimanje kad snimite znak za miroljubivost i glasovno snimanje. Recite, "Snimite" ili "Sir" i otvori se.

Ovaj mobitel ima 2MP pucač ispred koji se umjereno dobre selfies. Samo sam razočaran što ne pokriva široki kut. Zapravo, čini se da nijedan Infinix telefon još nema značajku.

Također pročitajte: Hands-on pregled i foto galerija: TECNO Phantom 5

Multimedija:

Reprodukcija glazbe je dobra. Nije loša, ali ne i izuzetna, i sa vanjskim zvučnicima i kada se koristi s slušalicama. Video reprodukcija je također ugodno ovdje vjerojatno zbog slatkog 5, 5-inčnog zaslona ili dugotrajnog trajanja baterije. Ovdje imamo FM radio i FM snimanje.

Izvođenje:

Sada do jednog od slatkih mjesta ovog telefona. Brzo je! Procesor okta-jezgre klizio je kroz sve aplikacije i igre koje sam pokušao. Podizanje Gionee M2 sada se osjeća tako neugodno i stara škola. Pogledajte rezultate svojih AnTuTu i kvadranta testova.

Imamo 1GB RAM za multitasking, što nije tako loše, iako bismo cijenili je li telefon imao dodatnih 1GB ovdje.

Život baterije:

Ovo je jedna prodajna točka koju je Infinix oglašavao ovom telefonu pa smo ga testirali i rado objavili da to nije razočaralo. Puno sam napunio 100% i koristio ga dva i pol dana prije nego što je otišao. Tijekom tog vremena, koristio sam ga dosljedno na razdoblje od 14 sati. 3G je bio uključen tijekom cijelog vremena i sve štedne utičnice gdje je isključeno. Svjetlina je podešena na oko 10%. Trajanje baterije je super! U kombinaciji s načinom uštede energije i značajkama Ultra Power Saving Mode ugrađenim, možete istisnuti još više vremena.

Kao da to nije dovoljno, Infinix Hot Note naplaćuje se brzo! To zahtijeva da morate koristiti punjač i USB kabel koji se isporučuje s njim za rad. Punjenje od 3% do 100% je za točno 2 sata za razliku od Gionee M2 gdje morate pričekati gotovo 4 sata da biste dobili punu naplatu. Izvrsna stvar iz Infinixa!

Razno:

2 SIM utora na infnix hot note su 3G omogućen i switchable. Jasnoća poziva je u redu. Pregledavanje weba je razumno brz. Pozadinsko osvjetljenje gumba za navigaciju odsutno je, ali valjda se to može učiniti bez toga.

Također pročitajte: fMobi sada dostupan za Symbian S60 5. izdanje

Prema zadanim postavkama ovaj telefon se može koristiti kao banka za napajanje, baš kao i Gionee M2. Otkrila sam to dok provjeravam USB OTG značajku. Jednostavno priključite druge naprave da ih napunite od te zamršene baterije od 4000 mAh.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, imamo sjajnu značajku u postavkama Hot Knot. Naučio sam da je to novi način dijeljenja datoteka. Nadamo se da ćemo se susresti s još nekim uređajem s tim značajkom i smanjiti se.

Završna presuda:

Infinix Hot Note predstavlja kao veliki teen. Onaj mali brucoš koji ulazi u školu s puno samopouzdanja, prepunih mudrosti, prženja najtoplijih mladunčadi i zavisti za svoje kolege. Sve u svemu, to je izvrstan telefon. Osim nekoliko problema s dizajnom i 1 GB RAM-a, nema ničeg što bi vam se ne bi svidjelo ovaj telefon. Nudi vam veliku trajnost baterije, brzo punjenje, gdje ne morate čekati dobi da napunite telefon i super brzu izvedbu.

Osobno su me preselili telefoni koji nude izvanredan vijek trajanja baterije i zato koristim Gionee M2. Uvijek kažem:

"Nema razlike između lijepe djevojke bez mozga i pametnog telefona s lošim vijekom baterije".

Ovo je telefon u kojem sam zadovoljan s 8-). Ako vam treba telefon koji možete koristiti za pregledavanje, čitanje dosta, glatko igranje igara i uživanje u filmovima bez brige o izdržljivosti baterije, a zatim ne tražite dalje.

Preporučeno
Ostavite Komentar