Glavni » auto » Honda BR-V 1.5 Comfort je svjetlosni križni stroj

Honda BR-V 1.5 Comfort je svjetlosni križni stroj

auto : Honda BR-V 1.5 Comfort je svjetlosni križni stroj

Kompaktni SUV tržište nedavno je ubrzano napredovala, a više robnih marki razvijalo se u klasi. Kada tržište postane preplavljeno opcijama, potrošači se često nalaze u zbrci, nesigurni u ono što zapravo trebaju i žele. Smješten u moru kompaktnih SUV-a je Honda BR-V 1.5 Comfort, stroj koji krpa sve desne kutije.

Honda BR-V 1.5 Comfort je lagani crossover koji vrisava minimalistički bez ugrožavanja bitnih elemenata. Sportski veliki estetski estetski i unutarnji, BR-V je prostran i privlačan. Dostupan u ručnom i automatskom prijenosu, BR-V je domaćin 1, 5-i-VTEC motora, mehaničar poznat po svojoj pouzdanosti i učinkovitosti goriva.

Na prvi pogled, BR-V pokazuje čvrsto, mišićav vanjski dio s debelom kromiranom pločicom na svom roštilju. Dobar je tlo zraka i lagano se kreće oko ugla (pogotovo kada se radi o veličini i duljini!) BR-V je vrijedan off-roader i dodatno pridonosi svojoj klasifikaciji višenamjenskog vozila. Oštećeno je obećanje s ovim vozilom koje je gotovo tiho za vrijeme praznog hoda. Sporting Bluetooth friendly infotainment sustav, BR-V ste postavili za dugu cestu.

Prostor je igrač mjenjača s ovim vozilom. Kabina s 7 sjedala omogućuje širok nogu i visinu dok zadržava značajan prostor za podizanje. Kada se upotrebljava mogućnost podjele sjedala, treći red može se ukloniti s dodatnim prostorom od oko 460l. Gledajući dimenzije, BR-V mjere oko 166mm u visinu i 4, 453mm u dužinu. Ovi brojevi sugeriraju da bi BR-V mogao biti jedan od duljih subkompaktnih SUV-ova unutar svoje klase.

Također čitajte: Jaguar I-Pace Electric SUV, prvi takve vrste, je velika mačka, ali nećete čuti urlik

Očekuje se izlaz od oko 88kW / 145Nm s BR-V 1.5l 4-cilindarskog motora. Automatska kontrola klime, pomoć pri uzemljenju i elektronička raspodjela kočnica su neke od specifikacija koje se isporučuju s BR-V rasponom. Dok uključivanje tih specifikacija ovisi o modelu koji odaberete, Honda je naglasak na sigurnost dokazuje sustav dvostrukog zračnog jastuka i protublokirajući sustav kočenja dostupan za sve varijante.

Honda BR-V 1.5 Comfort je stvarna vrijednost za novac, s cijenom od oko R246 100. Vozilo obećava iznimnu vožnju po razumnoj cijeni.

Preporučeno
Ostavite Komentar