Glavni » general » Vrlo uspješne web stranice su skupe za pokretanje

Vrlo uspješne web stranice su skupe za pokretanje

general : Vrlo uspješne web stranice su skupe za pokretanje

Znam da je došlo do takvog dojma da su web stranice jeftine za pokretanje i da ne trebate mnogo poslovati na internetu. Od 2004. godine vodim nekoliko uspješnih web stranica i mogu vam reći da je to laž. Zapravo, istina je da je početak jeftin, ali ne možete pokrenuti vrlo uspješnu web stranicu bez da se troškovi popuste.

Na globalnoj razini, Wikipedija je bez sumnje jedna od najuspješnijih web stranica na svijetu. Pročitao sam jutros da je Wikipedija potrošila 27 milijuna dolara ove godine. Wikipedia je jedina neprofitna organizacija unutar Top 40 web stranica na svijetu, služi 19 milijardi pregleda stranica mjesečno, a navodi se da djeluje na temelju proračuna u usporedbi sa svima ostalima na tom popisu.

Nigerijski uspješni web stranice

Na lokalnoj razini, sumnjam da mnogi ljudi imaju dobru ideju o tome što košta pokretanje web mjesta kao što je MOBILITY. Ili Nairaland. Ne; nije jeftin. Budući da web stranice postaju uspješnije, povećani promet znači veći utjecaj na hosting poslužitelj. Kao takav, nadogradnja poslužitelja mora se ponavljati. To je novac. Potrebno je angažirati ili ugovoriti više iskusnih tehničkih ruku kako bi se osiguralo da stvari budu glatke jer web stranica postaje veća i možda složenija. Ostali ne-tehnički troškovi će također porasti.

Ako će ta mjesta biti još uspješnija, njihovi operativni proračuni moraju se povećati. To je način na koji to funkcionira. Evo kako funkcionira opet: pokretanje web stranice može biti relativno jeftino, ali uspješna web stranica nije .

Preporučeno
Ostavite Komentar