Glavni » general » High-end Smartphone i životni vijek baterije

High-end Smartphone i životni vijek baterije

general : High-end Smartphone i životni vijek baterije

Prilikom izbora pametnih telefona, životni vijek baterije trebao bi biti ključni čimbenik za vas. Koja bi bila upotreba mobilnog računala i multimedijskog uređaja koji istječe sokom tek nakon nekoliko sati na cesti ili na otvorenom općenito?

Zbog toga se netko pita kada proizvođači proizvoda zaustave jedan od onih šaljivdžija poput umetanja malih kapaciteta u moćne smartphone uređaje.

Zamislite 3, 5-inčni uređaj s dodirnim zaslonom, WiFi, GPS, HSDPA, nevjerojatne multimedijske mogućnosti i softver, zapanjujuću kameru, koju podržava malena 950mAh baterija. Ozbiljno. Seriou- frigging -sly. Da, isti kapacitet baterije kao izvorni Nokia N95, a svi znamo kako je to prošlo (čitaj: katastrofalno), a N95 je imao samo 2, 6-inčni zaslon, bez dodirivanja.

Ovo su bile riječi Rita El Khoury, suradnika na web stranici Symbian-Guru.com, u izražavanju njezine frustracije dok je pregledavala pred-proizvodni model nadolazećeg Sony Ericsson Satio.

Sve što je manje od 1450 mAh na high-end smartphoneu koji sve radi, pogotovo one s velikim zaslonom osjetljivim na dodir, 5 megapiksela, HSDPA, Wi-fi i GPS, neće učiniti.

Za usporedbu, drugi high-end smartfoni poput Sony Ericssona Xperia X1 i Nokia E90 imaju baterije od 1500 mAh i imaju dobar životni vijek baterije.

Pročitajte Ritin Sony Ericsson Satio pregled - 7 stvari koje mrzim.

Preporučeno
Ostavite Komentar