Glavni » general » Sakrij pročitajte priznanice na WhatsAppu

Sakrij pročitajte priznanice na WhatsAppu

general : Sakrij pročitajte priznanice na WhatsAppu

Kada primite poruku u WhatsApp-u, možda ćete osjetiti potrebu da ga odmah pročitate. Ali ponekad možda ne želite odgovoriti u ovom trenutku. Možda čak ne želite da pošiljatelj zna da ste vidjeli njegovu poruku. Evo kako čitati dolazne poruke i sakriti primitke za čitanje dok se nalazite.

Kada pročitate dolaznu poruku na WhatsApp-u, prikazuje se dvostruki krpelj. To možete isključiti u Postavkama> Račun> Privatnost. Tamo možete isključiti Pročitajte priznanja. Međutim, ako to ne želite, ne brinite. Postoji aplikacija koja se zove Hide Read for WhatsApp koja vam pomaže da pročitate WhatsApp poruke bez prikazivanja potvrda za čitanje. Radi i za tekstualne i multimedijske poruke.

Sakrij Čitanje za WhatsApp besplatno je dostupno na Trgovini Google Play. Međutim, možda ćete se morati nositi s pop-up oglasima kada koristite aplikaciju za multimedijske poruke. No, u aplikaciji možete ukloniti oglase uzimajući deset prijatelja da biste je preuzeli. To je samo mala cijena koju treba platiti za čitanje dolaznih poruka i sakrivanje primitaka za čitanje.

Preporučeno
Ostavite Komentar