HGH Frag пептид (176-191)

Фрагментът на HGH Frag (176-191) се използва от тези, които са решили да отслабнат по най-разпространения начин. Мнозина твърдят, че използвайки това лекарство, е възможно да се реши един съществен проблем за жените - това е атрофия на адренорецепторите на мастната тъкан. В интернет можете да наблюдавате как се обсъждат сериозни успехи и дори културисти използват самото лекарство.

съдържание

  • 1 Действието на пептида за отслабване
  • 2 Как да приемате HGH Frag 176-191
  • 3 странични ефекти
  • 4 отзива

Действието на пептида за отслабване

Химическата структура на лекарството прилича на част от молекулата на човешкия соматотрон хормон (GH). В случай на използване на пептида, може да се очаква:

  • Активно изгаряне на мазнини. Лекарството действа върху адренергичните рецептори на мастните клетки и в случай на липса на калории може да даде определен ефект. Тези хора, които използват пептида, за предпочитане трябва да спазват диета и физически упражнения.
  • Ускоряване на процесите на възстановяване в края на обучението.
  • Укрепване на костната тъкан, което намалява вероятността от остеопороза.
  • Подмладяване на тялото.
  • Подобряване на здравето независимо от диетата, подпомагане на тялото да поддържа активност с ограничено хранене.
  • Намаляване на ефекта върху нивата на инсулин, което оптимизира нивата на кръвната захар.

Единственото, което все още не е известно, е колко се повишава хормонът соматотрон. Практическото използване на пептида HGH Frag (176-191) се свежда до употребата му от онези спортисти, които се нуждаят от мускулен релеф, когато мускулната маса е придобила необходимите обеми. Лекарството не принадлежи към анаболните стероиди, следователно не се използва в процеса на повишаване на мускулната маса. Това показва факта, че няма да е възможно да се спечелят впечатляващи мускулни обеми по време на неговата употреба. в същото време се носят слухове, че той се използва активно в подготовката за състезания във фитнес бикини.

Как да приемате HGH Frag 176-191

Проблемът е, че лекарството се инжектира със спринцовка на празен стомах. С други думи, особеността на приема на пентин са инжекции, които не винаги са удобни и не са безопасни. Дозата на лекарството може да бъде от 100 до 1000 μg на ден, разделена на няколко инжекции. Първият път, когато лекарството се приема веднага след сън и едва след час и половина, се допуска храна. След това лекарството се набива между храненията, като поддържа същите продължителности. Тъй като процедурата за прием трябва да се провежда редовно, за много спортисти това е истински проблем. С други думи, нужна е сила на волята и дисциплина, в противен случай резултатът може да не се усети. Когато се провежда тренировката, крайната инжекция се поставя половин час преди тренировка и в почивния ден точно преди лягане.

Периодът на приемане на HGH Frag (176-191) не трябва да трае повече от 12 седмици. Факт е, че не се препоръчва да се ограничавате да ядете дълго време. Що се отнася до самия пептид, неговото приложение не предизвиква странични ефекти. Приемът на пептид трябва да ограничи храненето, особено храните, съдържащи въглехидрати с висок гликемичен индекс. Това е единственият начин да очаквате успех в изгарянето на мазнини. Работата е там, че въглехидратите, когато се приемат, повишават нивата на инсулин, което неутрализира ефекта на пептида. Подобен подход при изгарянето на мазнини не носи осезаеми резултати.

Странични ефекти

В случай на използване на пептида HGH Frag (176-191), страничните ефекти не са открити или те не са подробно проучени. Повечето спортисти твърдят, че местата на инжектиране болят или сърбят. Това изобщо не е изненадващо, тъй като броят на инжекциите е твърде голям, а инжекциите по правило не се извършват професионално.

Отзиви

Повечето отзиви се свеждат до факта, че пептидът HGH Frag (176-191) има положителен ефект върху изгарянето на мазнини. В същото време малко разкриват подробности, които са свързани с диетата.

Освен положителни, има и отрицателни отзиви. Някои спортисти, културисти, просто сравняват това лекарство с хормона на растежа, приемът на който не носи желаните резултати.