Glavni » general » Hexo + drone: Digitalna fotografija na novim visinama

Hexo + drone: Digitalna fotografija na novim visinama

general : Hexo + drone: Digitalna fotografija na novim visinama

Hexo + je leteća kamera koja vam omogućuje snimanje fotografija i snimanje videozapisa iz nevjerojatnih kutova i položaja gledanja antene. Uz prateću aplikaciju instaliranu na smartphone, pokrenite kameru telefona i pokrenite aplikaciju. Fotoaparat leta prelazi u unaprijed zadani položaj i snimljeni će se videozapis uživo prenijeti na telefon. Fotoaparat ne treba operatera ili pilota. Što god zabilježeno, vidjet ćete na vašem pametnom telefonu.

S vašeg telefona možete upravljati svim kontrolama poput: Postavljanje okvira za snimke, odabir kutova snimanja - prednji, natrag, gore, ispod, i svaki mogući kut - postavljanje željene udaljenosti između kamere i objekta. Sve su to učinili putem gesta na vašem pametnom telefonu.

Dronik vas može pratiti (ako ga postavite) uz snimanje snimaka iz zraka, koji vam pomažu u stvaranju holivudskih slika i videozapisa. Hexo + je dostupan za troškove predbilježbe $ 1, 149.00 USD (besplatna dostava uključena), paket sadrži 3D Gimbal, Go Pro Mount i HexoPlus aplikaciju.

Evo kratkog videozapisa koji prikazuje način na koji fotoaparat radi:

Preporučeno
Ostavite Komentar