Glavni » najbolje ponude » Hexal Mjesto pokreće N80,000 paket web stranica i dizajn identiteta marke za poslovanje

Hexal Mjesto pokreće N80,000 paket web stranica i dizajn identiteta marke za poslovanje

najbolje ponude : Hexal Mjesto pokreće N80,000 paket web stranica i dizajn identiteta marke za poslovanje

Važnost web stranica za tvrtke ne može se više naglasiti, Mala. Srednje i velike tvrtke koje su zainteresirane za razvoj svojih robnih marki moraju imati online prisutnost. S više od 89 milijuna dnevnih aktivnih internetskih korisnika u Nigeriji postoji velika prilika da poslovni subjekti budu dostupni ciljanim korisnicima kojima žele poslužiti.

Ovih dana ljudi koriste internet kao da koriste telefonski imenik. Jednostavno Google pretraživanje je sve potencijalni klijent treba znati sve o svojoj organizaciji i uslugama koje se nude. Web stranica daje vašem poslovanju legitimitet, vidljivost i generaciju među ostalim.

Hexal Place, agencija za digitalne medije tvrtke Lagos koja se bavi približavanjem tvrtki u svijetu, upravo je pokrenula dizajn web stranica i paket identiteta za male i srednje tvrtke .

Ovaj paket omogućit će pretplatu na poslovnu zabrinutost kako bi dobili dizajn logotipa, naziv domene (.com.ng) s mogućnošću nadogradnje, izrada web stranica, posjetnice, 1 godina web hostinga, pisanje glava, profesionalni rad e-pošte, softver za optimizaciju tražilice up i dodatnih 1 tjedan dodatne podrške za samo N80, 000.

"Mi uvodimo ovaj paket zbog naše predanosti povezivanju tvrtki s njihovim svijetom gdjegod i kad god su na mreži. Internet je tržište gdje svaki posao, mali, srednji ili veliki, mora se dodirnuti i biti dio. Naša je uloga učiniti što je lakše i pristupačnije za njih "- Olamide Egbayelo, glavni strateg na HexalPlaceu.

Ako već nemate web stranicu i identitet robne marke za svoju tvrtku, započnite s nama danas putem www.hexalplace.com/sme ili nam jednostavno nazovite 08123404756.

Također pročitajte: Ovo su najbolji HDTV koji novac može kupiti 2018. godine

Pratite Hexal mjesto na:

  • Twitter: www.twitter.com/hexalplace
  • Facebook: www.facebook.com/hexalplace
  • Instagram: www.instagram.com/hexalplace
Preporučeno
Ostavite Komentar