Glavni » general » Evo što mi je prvi WhatsApp poziva na Blackberry 10

Evo što mi je prvi WhatsApp poziva na Blackberry 10

general : Evo što mi je prvi WhatsApp poziva na Blackberry 10

Jutros sam napravio svoje prve uspješne CallSpy pozive na BlackBerry Passport. Nazvao sam pregršt kontakata, a prvo nitko nije pozvao pozive. Ali napokon sam mogao razgovarati s dvoje ljudi. Zbog toga što se CallSpy Calling (poput BBm Calls) izvršava preko podatkovne veze, kvaliteta poziva ovisi o stabilnosti i stabilnosti interneta. Jedan od poziva koje sam postavio bio je stvarno dobar i jasan, drugi je bio prilično dobar, dok je treći poziv bio pomalo nestašan.

To je ono što izgleda odlazni poziv (barem na prozoru kvadrata Putopisa):

Nažalost, Dayo nije odabrao svoj poziv. Pretpostavljam da je još bio u krevetu nakon što je sinoć ustao uskrsnuće riže i piletina.

Također sam dobio jedan od mojih kontakata za snimanje zaslona i pošaljite mi. To je ono što izgleda kao dolazni poziv:

Poziv na sesiju nakon prihvaćanja dolaznog poziva:

Ako razgovarate s nekim na uslugu WhatsApp, gumb za poziv možete pronaći u gornjem desnom kutu izbornika za chat. To je ikona poziva koja je zaokružena narančastom bojom:

Fotografija u prethodnom razgovoru bila je ona od mene i legenda filma, Tunde kelani, u studiju u subotu s Young & Cerebralom odmah nakon što sam održala sesiju "Your Smartphone & You". Pridružite mi se od 10.15 do 10.25 sati svake subote na UNILAG 103.1 FM.

A evo što izgleda zapisnik poziva kontakta:

Dakle, WhatsApp Calling je uživo na Androidu i BlackBerryu 10. Korisnici iOS i Windows Phone još uvijek očekuju ovu značajku. Nisam čuo ništa o tome da postane dostupan starijim BlackBerry korisnicima. Jedan od kontakata koji sam nazvao upotrebljava naslijeđeni uređaj BlackBerry i odmah sam dobio poruku koja je rekla da taj kontakt ne podržava tu značajku.

Također čitajte: Kenija: Korisnici sustava Windows Phone dobivaju naplatu operatera; Kada je Nigerija okrenuta?

Hoćete li koristiti WhatsApp Calling puno? Mislite li da ona nudi bilo kakve prednosti iznad normalnih glasovnih poziva na mreži?

Preporučeno
Ostavite Komentar